TONI&GUY Nourish

Conditioner voor Blond Haar

TONI&GUY Nourish Conditioner  voor Blond Haar
TONI&GUY Nourish Conditioner  voor Blond Haar
TONI&GUY Nourish Conditioner  voor Blond Haar
250 ml
8,90

Code: TAG4721 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 25-1-2019
TONI&GUY Nourish
250 ml | 8,90

Beschrijving van de cosmetica TONI&GUY Nourish

De conditioner TONI&GUY Nourish zorgt voor het gemakkelijke uitkammen en de benodigde voeding van je haar, die voor mooi en gezond haar onontbeerlijk zijn.

Kenmerken:

  • zorgt voor de nodige hydratatie
  • zorgt voor een schitterende glans van het haar
  • verbetert de haarstructuur
  • intensiveert de haarkleur

Hoe te gebruiken:
Breng aan op het met shampoo gewassen haar. Laat het een tijdje werken en spoel daarna grondig af.

Kenmerken

Effect
Voeding en regeneratie
Haartype
blond

Over het merk TONI&GUY

TONI&GUY is één van de bekendste kappersmerken aller tijden. De oprichters, de broers Toni en Guy Mascolo, openden al in 1963 hun eerste kapsalon. In de jaren 80 borduurden ze voort op het succes van hun salons en richtten ze hun eigen merk van haarverzorgingsproducten op.

Tegenwoordig heeft hun netwerk van kapsalons die de naam van de beide broers dragen, honderden vestigingen wereldwijd en worden hun haarverzorgingsproducten door vele professionals gebruikt. De scheppers van de producten van TONI&GUY komen tegemoet aan degenen die haarcosmetica van topkwaliteit zoeken, en aan de klanten die niet bang zijn om te experimenteren en een werkelijk uniek kapsel willen creëren. Alle producten van dit bedrijf ondergaan strenge dermatologische tests en bevatten zeer effectieve ingrediënten. Het merk TONI & GUY trekt mensen aan die zelfvertrouwen bezitten en creatief zijn, en de behoefte voelen om zich te onderscheiden van anderen en voor hun haar het beste willen.