Ga naar hoofdcontent

Hoe kies je een hightech seksspeeltje?

Hou je wel van moderne technologieën en hightech nieuwtjes wat elektronica betreft? En wat erotiek betreft dan? Heb je er ooit wel eens aan gedacht om een smart seksspeeltje aan te schaffen?
De producenten hebben al een lange weg afgelegd op het pad naar de bevrediging, en momenteel vind je smart vibrators en vibrerende eitjes die met een smartphone te bedienen zijn van aan de andere kant van de wereldbol, als je wil. En met zulke speeltjes... voel je je nooit meer alleen.


 Waarin verschilt hightech?

Hightech seksspeeltjes bieden oneindig veel mogelijkheden, geven een geheel nieuwe en ongekende dimensie aan solo seks en kunnen daarnaast ook ongetwijfeld voor extra vuur zorgen tijdens partnerseks.
Het grootste verschil en tegelijk voordeel ervan in vergelijking met gewone speeltjes is de mogelijkheid om ze te bedienen via je smartphone of smartwatch. Daar kun je dus bijvoorbeeld op een lange zakenreis gebruik van maken, als je met je partner afspreekt voor een videochat en hem of haar jou op afstand naar een hoogtepunt laat leiden.

Als je wel houdt van het fijnere werk, kan hightech erotica je onverwacht veel zin om te spelen geven. In een mobiele app kun je namelijk telkens naar een volgende level doorgaan, kun je het aantal verbrande calorieën zien of je eigen ‘trainingsprogramma’ samenstellen.

En wat denk je van een programma dat vibreert op het ritme van je lievelingsliedje? Wij vinden dat supercool.

 

 Slimme eitjes

Een vibrerend eitje op afstandsbediening is een klein maar krachtig speeltje waarmee je nieuwe mogelijkheden kunt ontdekken. Het is een van de populairste seksspeeltje van het moment en nodigt je uit tot speels experimenteren, zowel in je eentje als met je partner.
Het siliconen oppervlak van een vibrerend eitje is zo zacht dat je er wel mee zou willen knuffelen. Gebruik om het makkelijk en comfortabel in te brengen een glijmiddel op waterbasis dat de siliconen niet beschadigt. Het eitje is heel eenvoudig en heel intuïtief te gebruiken. Je hoeft het grote deel maar in je vagina in te brengen en te genieten van heerlijke vibraties.

Eitjes hebben tot 10 universele programma’s en bieden tal van mogelijkheden om je eigen programma’s samen te stellen. Die kun je opslaan in een lijst zodat je je herhaaldelijk aan je geliefde vibraties kunt overgeven.
Maximale bevrediging wordt beloofd door de muziekmodus, die het eitje laat vibreren op het ritme van je favoriete muziek. Of je nu fan bent van Beethoven, latin samba of heavy metal, wij garanderen dat muziek beluisteren nooit meer hetzelfde zal zijn.
Hoor jij bij de vrouwen die houden van geheimen? Met een eitje kun je genieten wanneer en waar dan ook. Bijvoorbeeld op café, of tijdens een lange, saaie bijscholing. Een ingebracht eitje is namelijk niet te zien noch te horen. Het enige wat jou kan verraden, is jouw gelukzalige glimlach.

Tip! Heb je de indruk dat je je bekkenbodemspieren moet trainen? Een vibrerend eitje is hier een perfect hulpmiddel voor!

 

Koppelvibrators met afstandsbediening

Vibrators hebben de laatste tijd een revolutie doorgemaakt en zien er tegenwoordig uit als echte designstuks met de meest verscheidene vormen en kleuren. Behalve qua design innoveren de producenten ook op het gebied van technologie. Kende je bijvoorbeeld al de smart koppelvibrator?
Visueel en functioneel lijkt die op een vibrerend eitje. Je herkent hem aan de U-vorm, waardoor tegelijkertijd de clitoris, G-plek en de penis worden gestimuleerd. Hoe?! Eenvoudig. Je brengt één deel samen met de penis naar binnen terwijl het andere deel langs boven de clitoris bevredigt. En omdat een beeld meer zegt dan duizend worden, kijk je hieronder maar eens hoe zo’n koppelvibrator er eigenlijk uitziet en... gebruik je fantasie.
Let bij het kiezen van om het even welk seksspeeltje ook naar de waterdichtheid ervan, want niet elk speeltje mag in bad of de douche worden gebruikt.

 Eén app, vele speeltjes

Een absolute must-have in het nachtkastje van elke vrouw is een clitorisstimulator: een klein en heel discreet speeltje dat onvergetelijke drukgolven combineert met vibraties. Je wordt op amper enkele minuten tijd naar een hoogtepunt geleid, en het goede nieuws is dat hij ook te krijgen is in een schattig reisformaat dat in elke handtas past.
En voor je partner? Probeer bijvoorbeeld eens een vibrerende penisring, die (zachtjes!) de bloedtoevoer in de penis afknijpt en daardoor zorgt voor een langdurigere en stevigere erectie. Meestal hebben ze verschillende vibratie-intensiteiten die op de ring zelf in te stellen zijn zodat beide partners tegelijk worden bevredigd.