Rozenolie

Gezischtsolie
Je hebt gekozen
  • Rozen
Filter

Verwen jouw huid met rozenolie van goede kwaliteit. Echte rozenolie is een van de zeldzaamste oliën ter wereld.

Om één kilo olie te produceren, is drie ton bloembladen nodig! Rozenolie, ook wel rozenbottelolie of rosehip olie, bevat zeldzame stoffen die goed zijn voor lichaam en geest. Probeer hem ook!

Wat is het effect van rozenolie?

Rozenolie wordt gebruikt als een verzachtende balsem voor de gezichtshuid. Littekens, striae en verschillende vormen van huiduitslag genezen er uitstekend door. Vanwege de antibacteriële en desinfecterende effecten wordt hij ook gebruikt bij de behandeling van acne. Hij is ook geweldig voor de rijpe huid omdat hij de huid versterkt en het ontstaan van rimpels tegengaat. Hij wordt ook vaak gebruikt voor massages.

Geweldige eigenschappen heeft ook rozenbottelolie, die gemaakt wordt uit de vruchten van wilde rozenbottels. Hij heeft sterke regeneratieve effecten en een hoog vitamine C-gehalte.

Rozencosmetica geeft je een aangename geur die gunstig werkt op de menselijke psyche. Helpt bij angstgevoelens, verlicht depressie, verbetert de algehele stemming en wordt ook gebruikt als afrodisiacum. Kies uit ons aanbod aan rozenoliën van Weleda, Dr. Hauschka, Saloos en anderen voor geweldige prijzen!