Kokosolie

Gezischtsolie
Je hebt gekozen
  • Kokos
Filter
Prijs

tot

Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   1

Kokosolie is niet alleen een grote hulp in de keuken! Hij is ook geschikt voor gezichts-, lichaams- en haarverzorging!

Hij is rijk aan vitamines en antioxidanten en wordt ook perfect getolereerd door een gevoelige of eczeemachtige huid. Maak kennis met de geweldige effecten van kokosolie!

Kokosolie voor haar

Kokosolie kan voor het wassen worden gebruikt voor het omwikkelen van haar. Ideaal voor beschadigd, broos, droog en breekbaar haar. Het voedt de haarvezels en voorkomt breken en springerige haarpunten. Je kunt jouw haar erna makkelijk uitkammen en uw haar is dan zijdezacht en glanzend. Tegelijkertijd heeft hij een gunstig effect op de hoofdhuid, vermindert hij haaruitval en verwijdert hij op betrouwbare wijze roos.

Kokosolie voor de huid

Heb je een gevoelige en droge huid of heb je last van atopisch eczeem en acne? Dan is kokosolie precies wat je zoekt! Hij wordt mooi opgenomen door de huid, laat geen vette laag achter en maakt jouw huid mooi zacht. Hij beschermt de huid ook tegen vorst en voorkomt dat deze uitdroogt. En dat niet alleen! Kokosolie heeft een geweldig effect op de wimpers, hij voorkomt dat ze uitvallen en versterkt hun groei. Ook geschikt als make-upverwijderaar.

Kokosolie voor het lichaam

Kokosolie is geschikt voor de hele lichaamshuid. Hij verzacht hem aangenaam en levert voedingsstoffen. Vanwege het hoge gehalte aan antioxidanten wordt hij ook vaak gebruikt als zonnebrandproduct. Hij helpt ook om striae tijdens de zwangerschap te voorkomen en heeft een positief effect op cellulitis. En je kunt hem ook bij massages gebruiken.

Bij notino.nl vind je bio-kokosolie van Saloos, Soaphoria en anderen voor geweldige prijzen!