Reinigingsgel gezicht

Je hebt gekozen
  • Gel
Filter
Prijs

tot

Merk
Toon meer
Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   23
  •   2
  •   3
Meest verkocht

Gezichtsreinigingsgels voor een volmaakt schone huid

Met een reinigingsgel hoef je je niet langer zorgen te maken om resten make-up of verstopte poriën! Je make-up verwijderen op de juiste manier en regelmatige reiniging zorgt ervoor dat je huid zacht en fris is en klaar voor de volgende verzorging.

Kies een reinigingsgel volgens je huidtype

Behalve dat een reinigingsgel perfect alle vuil en resten make-up van je huid verwijdert, wordt je huid ook gehydrateerd, gevoed, of mooi mat gemaakt. Maar eerst moet je de juiste gel kiezen zodat die een echte hulp kan zijn in de verzorging van je huid.

  • Een diepgaande reinigingsgel tegen acne – als je een vette of gemengde huid hebt, dan kan een reinigingsgel met salicylzuur of zink het ontstaan van puistjes en mee-eters voorkomen door de poriën diepgaand te reinigen. Je huid is daarna volmaakt mat en lekker verfrist.
  • Een hydraterende gel voor een droge huid – een reinigingsgel voor een droge huid zorgt voor een milde verwijdering van vuil en make-up zonder dat je huid geïrriteerd raakt. Dankzij het hyaluronzuur of aloë vera wordt er bovendien gezorgd voor hydratatie en wordt een onaangenaam gevoel van spanning in de huid gereduceerd.
  • Een kalmerende reinigingsgel voor een gevoelige huid – voor doeltreffende maar toch milde reiniging van een huid die makkelijk rood wordt, gebruik je best kalmerende gezichtsgels zonder parfumering of andere mogelijk irriterende bestanddelen.

Hoe gebruik je een gezichtsreinigingsgel juist?

Het gebruik van een reinigingsgel is heel eenvoudig. Doe een kleine hoeveelheid gel op je vochtige gezicht en masseer je huid met cirkelvormige bewegingen. Spoel je gezicht daarna goed af met lauw water. Om je huid nog te verfrissen kun je vervolgens een gezichtstonic gebruiken en de verzorgingsroutine afsluiten met een verzorgende crème. Je kunt een reinigende gel voor nog beter resultaat ook gebruiken in combinatie met een gezichtsreinigingsborstel.

Reinig je huid met een gel tweemaal per dag. ‘s Avonds zorgt het ervoor dat na het ontschminken eventuele resten van make-up, talg en ander vuil worden verwijderd. ‘s Ochtends was je met de gel resten nachtcrème en afvalstoffen af die je huid tijdens de natuurlijke ontgiftingsprocessen heeft afgestoten.

Of je nu een reinigingsgel voor een vette huid, tegen acne of tegen roodheid zoekt, in ons ruime aanbod ontdek je vast je nieuwe hulpmiddel voor dieptereiniging van je huid!