PradaL'Homme Intense Eau de Parfum voor Mannen

2×
Prada L'Homme Intense Eau de Parfum voor Mannen
Prada L'Homme Intense Eau de Parfum voor Mannen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: PRA0937

Alle kanten van je persoonlijkheid worden perfect aangevuld door de eau de parfum voor mannen Prada L’Homme Intense. De geur zelf zorgt voor een herhaaldelijke zintuiglijke belevenis die het resultaat is van de combinatie van fluweelzachte iris met leer, amber en patchoeli.

  • houtachtige ambergeur met opvallende noten van iris
  • vooral geschikt voor de koude maanden en om ‘s avonds te dragen
  • auteur van de geur is Daniela Andrier

Samenstelling van de geur
Meteen in de opening word je bekoord door fluweelzachte, poederachtige iris. Na een tijdje komen hier noten van patchoeli en subtiele amber bij. De geur steunt op zuivere noten van onmiskenbaar sandelhout, leer en gebakken tonkaboon met een warm resultaat, en deze combinatie houdt je het langst gezelschap.

Verhaal van de geur
De geur Prada L’Homme Intense, gelanceerd in het jaar 2017 samen met de vrouwelijke tegenhanger Prada La Femme Intense, is een gewaagdere versie van de originele Prada L’Homme. Die kwam een jaar eerder op de markt. De ondoorzichtige flacon weerspiegelt de ongrijpbaarheid van de typische Prada-man – een man met meer dan één gezicht.

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, GERANIOL, ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN 80% VOL De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Iris
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Patchuli , Amber
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Leer, Tonkaboon
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Modeshows van Prada zijn altijd nieuw, onverwacht en boeiend. Ze tonen unieke collecties die schijnbaar bestaan uit tegenstrijdige elementen en een reactie willen uitlokken. Ze zijn emotioneel, maar ook intellectueel. Elk parfum van Prada weerspiegelt deze lading op een unieke wijze. 

Een briljant idee, een specifieke techniek met exclusieve ingrediënten – de typische geuren van Prada bevatten al deze aspecten, maar de ontwerpers van deze geuren maken steeds weer opnieuw originele combinaties. Ze ontleden de geurnoten in kleine deeltjes en verbinden deze met iets totaal onverwachts. Daardoor ontstaan er nieuwe geuren, maar zijn nu geheimzinniger, bijna mystiek. De oude bekende parfums zijn opnieuw ontdekt, tot iets nieuws, iets onwerkelijks.

Ontdek met deze parfums beauty en luxe. Geniet van de Prada Candy een iconische geur voor vrouwen. Of van de Prada Luna Rossa een klassieke geur voor mannen. Geef je over aan de bekoring van Prada, een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.