Prada Luna Rossaeau de toilette voor Mannen

Prada Luna Rossa eau de toilette voor Mannen
Prada Luna Rossa eau de toilette voor Mannen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
109,00

Je bespaart 28%
150 ml
78,00

Code: PRA0130 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 7-7-2020
UPS Air Mail
dinsdag 7-7-2020

Beschrijving van het parfum Prada Luna Rossa
Samenstelling

Aye aye, Captain! Heren, maak opnieuw het jongetje in je wakker dat met een zeilschip de wereld rond wil varen. De eau de toilette voor mannen Prada Luna Rossa betovert al je zintuigen, biedt een oneindige bron aan inspiratie en geeft je de zekerheid dat je alles aankan.

  • aromatische citrusgeur
  • voor de moderne man
  • perfect wanneer dan ook, maar vooral op warme dagen

Samenstelling van de geur
In de opening van de geur Prada Luna Rossa word je verrast door verfrissende bittere sinaasappel, waarvan het ongewoon opwindende en energieke aroma perfect wordt aangevuld door sensuele lavendel. De betovering gaat verder in het hart van de geur, waar suggestieve salie en blaadjes verse munt tevoorschijn komen. De interessante finish bestaat uit ongebruikelijke ingrediënten als ambroxaan en ambrette.

Verhaal van de geur
Het design van de flacon is geïnspireerd op moderne zeilschepen, en achter de geur staat de Duitse parfumeuse Daniela Andrier. Luna Rossa werd in 2012 op de markt gebracht en is er het bewijs van dat Prada niet alleen op het gebied van mode iets te bieden heeft, maar ook op het gebied van geuren.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Lavendel , Bittere Sinaasappel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Scharlei , Munt
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus Ambrette, Ambroxan
Geursoort
citrus, aromatisch

Over het merk Prada

Modeshows van Prada zijn altijd nieuw, onverwacht en boeiend. Ze tonen unieke collecties die schijnbaar bestaan uit tegenstrijdige elementen en een reactie willen uitlokken. Ze zijn emotioneel, maar ook intellectueel. Elk parfum van Prada weerspiegelt deze lading op een unieke wijze. 

Een briljant idee, een specifieke techniek met exclusieve ingrediënten – de typische geuren van Prada bevatten al deze aspecten, maar de ontwerpers van deze geuren maken steeds weer opnieuw originele combinaties. Ze ontleden de geurnoten in kleine deeltjes en verbinden deze met iets totaal onverwachts. Daardoor ontstaan er nieuwe geuren, maar zijn nu geheimzinniger, bijna mystiek. De oude bekende parfums zijn opnieuw ontdekt, tot iets nieuws, iets onwerkelijks.

Ontdek met deze parfums beauty en luxe. Geniet van de Prada Candy een iconische geur voor vrouwen. Of van de Prada Luna Rossa een klassieke geur voor mannen. Geef je over aan de bekoring van Prada, een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.

Review Prada Luna Rossa