PradaLuna Rossa Ocean Eau de Toilette voor Mannen

1×
Prada Luna Rossa Ocean Eau de Toilette voor Mannen
Prada Luna Rossa Ocean Eau de Toilette voor Mannen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: PRA02966

Vertrouw op de kracht van de moderne technologie om je grenzen nog verder te kunnen verleggen – naar plaatsen waar dat vroeger niet mogelijk was. De Prada Luna Rossa Ocean eau de toilette voor heren vormt de belichaming van deze uitdaging. Geen obstakel zal te groot voor je zijn en geen horizon zal onontgonnen blijven.

  • houtachtige ledergeur
  • de charismatische acteur Jake Gyllenhaal is het gezicht van de geur
  • gelanceerd in 2021

Samenstelling van de geur
Eerst ruik je de stralende noten van citrusvruchten en bergamot met een zuivere, frisse ondertoon van lavendel en salie. Dan ontvouwt zich de elegante, romige geur van iris met een vleugje saffraan. De hele geurcompositie is gebaseerd op basisnoten van vetiver, patchoeli en muskus, die samen een uitgesproken mannelijk spoor achterlaten.

Verhaal van de geur
Stap in het volgende avontuur met behulp van de technologie die het huidige tijdperk te bieden heeft. De geur Prada Luna Rossa Ocean is gemaakt voor iedereen die een avontuurlijke geest heeft. Je natuurlijke mannelijkheid wordt door deze geur extra geaccentueerd.

Op het eerste gezicht straalt de flacon van de frisse, verkwikkende geur Prada Luna Rossa Ocean kracht en intensiteit uit. De blauwe lak verwijst naar de immense kracht van water en herinnert aan de weerspiegelingen van het oppervlak van de oceaan. De rode stip bij de spritz symboliseert de rode maan (Luna Rossa in het Italiaans) en de rode lijn in het midden is het iconische Prada-symbool dat niet op het flesje mag ontbreken.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Iris
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver
Geursoort
aromatisch

Modeshows van Prada zijn altijd nieuw, onverwacht en boeiend. Ze tonen unieke collecties die schijnbaar bestaan uit tegenstrijdige elementen en een reactie willen uitlokken. Ze zijn emotioneel, maar ook intellectueel. Elk parfum van Prada weerspiegelt deze lading op een unieke wijze. 

Een briljant idee, een specifieke techniek met exclusieve ingrediënten – de typische geuren van Prada bevatten al deze aspecten, maar de ontwerpers van deze geuren maken steeds weer opnieuw originele combinaties. Ze ontleden de geurnoten in kleine deeltjes en verbinden deze met iets totaal onverwachts. Daardoor ontstaan er nieuwe geuren, maar zijn nu geheimzinniger, bijna mystiek. De oude bekende parfums zijn opnieuw ontdekt, tot iets nieuws, iets onwerkelijks.

Ontdek met deze parfums beauty en luxe. Geniet van de Prada Candy een iconische geur voor vrouwen. Of van de Prada Luna Rossa een klassieke geur voor mannen. Geef je over aan de bekoring van Prada, een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.