Ga naar hoofdcontent

Olaplex

Home care

Van de OLAPLEX-haarverzorging kun je ook thuis genieten. OLAPLEX No.3, shampoo OLAPLEX No.4 en conditioner OLAPLEX No.5 bieden een verzorgende behandeling die de duurzaamheid van je haarkleur verlengen. Al deze producten bevatten de actieve stof OLAPLEX die als enige de disulfide-haarbinding kan reconstrueren. Je haar wordt weer sterk, gezond, glanzend en vrij van gespleten punten.

volledige text text verbergen

Professionele verzorging

De haarproducten van OLAPLEX voorkomen haarbeschadiging tijdens een chemische behandeling. OLAPLEX No.1 Bond Multiplier en OLAPLEX No.2 Bond Perfector kunnen aan alle chemische behandelingen worden toegevoegd. Je kunt ze ook als een intense haarkuur gebruiken met OLAPLEX Rebuild Treatment die voor 100% haarherstel zorgt.
 
De professionele haarlijn van OLAPLEX is uitsluitend ontworpen voor kappers (professionals). Het gebruik van deze producten vereist kennis van kapperstechnieken om de gewenste resultaten te bereiken.

volledige text text verbergen

Olaplex is een volledig innovatieve haarverzorging die u helpt schade tijdens het kleuren van het haar te voorkomen. We hebben het over een unieke chemische formule die gebroken disulfidebindingen vermenigvuldigt en vernieuwt. Haarkleuring is nog nooit zo veilig geweest!

De oprichters van Olaplex zijn Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, 's werelds toonaangevende experts op het gebied van materialen en chemie. Samen bedachten ze een chemisch ingrediënt dat gebroken haarbindingen vernieuwt zonder siliconen en minerale oliën tijdens en na een chemische behandeling.

 

Het is veilig om te zeggen dat Olaplex al een lange tijd in de kappersbranche meedraait. Vanwege de kwaliteit en geleverde resultanten van de gebruikte producten maken veel kapsalons consequent gebruik van dit merk.

volledige text text verbergen