Olaplex

Home care

Van de OLAPLEX-haarverzorging kun je ook thuis genieten. OLAPLEX No.3, shampoo OLAPLEX No.4 en conditioner OLAPLEX No.5 bieden een verzorgende behandeling die de duurzaamheid van je haarkleur verlengen. Al deze producten bevatten de actieve stof OLAPLEX die als enige de disulfide-haarbinding kan reconstrueren. Je haar wordt weer sterk, gezond, glanzend en vrij van gespleten punten.

volledige text text verbergen

Professionele verzorging

De haarproducten van OLAPLEX voorkomen haarbeschadiging tijdens een chemische behandeling. OLAPLEX No.1 Bond Multiplier en OLAPLEX No.2 Bond Perfector kunnen aan alle chemische behandelingen worden toegevoegd. Je kunt ze ook als een intense haarkuur gebruiken met OLAPLEX Rebuild Treatment die voor 100% haarherstel zorgt.
 
De professionele haarlijn van OLAPLEX is uitsluitend ontworpen voor kappers (professionals). Het gebruik van deze producten vereist kennis van kapperstechnieken om de gewenste resultaten te bereiken.

volledige text text verbergen

Olaplex is een volledig innovatieve haarverzorging die u helpt schade tijdens het kleuren van het haar te voorkomen. We hebben het over een unieke chemische formule die gebroken disulfidebindingen vermenigvuldigt en vernieuwt. Haarkleuring is nog nooit zo veilig geweest!

De oprichters van Olaplex zijn Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, 's werelds toonaangevende experts op het gebied van materialen en chemie. Samen bedachten ze een chemisch ingrediënt dat gebroken haarbindingen vernieuwt zonder siliconen en minerale oliën tijdens en na een chemische behandeling.

 

Het is veilig om te zeggen dat Olaplex al een lange tijd in de kappersbranche meedraait. Vanwege de kwaliteit en geleverde resultanten van de gebruikte producten maken veel kapsalons consequent gebruik van dit merk.

volledige text text verbergen

Olaplex behandeling en haarverzorgingsproducten voor thuisgebruik

Olaplex vertegenwoordigd de meest innovatieve haarverzorgingsproducten van dit moment. Een Olaplex behandeling kun je bij de kapper laten uitvoeren als je jouw haar op een veilige manier wilt laten kleuren. Maar, met de home-care producten van Olaplex kun je jouw haar nu ook thuis van de beste verzorging en bescherming voorzien. De meest vooraanstaande salons maken al een tijdje gebruik van Olaplex producten.

De formule is bedacht door de expert chemicus Craig Hawker en Eric Pressly. Olaplex producten beschermen het haar voor en tijdens een kleurbehandeling of andere treatment op chemisch gebied. Olaplex heeft twee lijnen met verzorgingsproducten. De professional Olaplex producten worden vooral gebruikt in kapsalons. Bijvoorbeeld als toevoeging aan de haarkleuring om haarbreuk en beschadigingen te kunnen voorkomen. De home-care haarverzorgingsproducten zijn geschikt voor thuisgebruik.

Olaplex 4 en 5 shampoo en conditioner

Olaplex 4 is de Bond Maintenance shampoo van het merk. Deze shampoo vernieuwd het haar en kan gebruikt worden voor alle haartypen. Zeker als je droog en breekbaar haar hebt is de Olaplex 4 shampoo een aanrader. Deze verzorging kun je dagelijks gebruiken. De substantie is voorzien van een innovatieve technologie waarmee haarbreuken kunnen worden herstelt. De structuur van de vezels wordt gladder en sluiten zich. Olaplex shampoo heeft daarnaast een hydraterende en reinigende werking.

De aanhechting van de haren in de hoofdhuid wordt tevens versterkt. Door het gebruik van Olaplex shampoo ervaar je dus direct minder haaruitval. Pluizig haar wordt getemd omdat de shampoo de haarvezels herstelt. Olaplex nr. 4 shampoo bevat geen ftalaat of sulfaat.

Nadat je de shampoo van Olaplex hebt gebruikt, kun je de thuisbehandeling compleet maken met de conditioner. Deze wordt ook wel eens aangeduid als Olaplex 5.  Dat betekent dat je Olaplex 4 en 5 heel goed in combinatie kunt gebruiken voor een professionele haarverzorging. De conditioner heeft versterkende eigenschappen en zorgt voor een prachtige glans en hydratatie.

De hoogwaardige ingrediënten herstellen het haar en maken het onweerstaanbaar glad en zacht. De luchtige structuur van de Olaplex 5 conditioner vermoeit het haar niet. Dat komt mede omdat dit product geen gluten, kleurstoffen of sulfaten bevat die schadelijk kunnen zijn voor het haar. Olaplex conditioner kun je dus ook gebruiken als je een veganistisch leefpatroon hanteert. Olaplex 5 maakt het haar soepel, veerkrachtig en perfect doorkambaar zonder statisch te zijn.

Olaplex nr. 3 Hair Perfector haarmasker om de haarkleur te behouden

Met een Olaplex haarmasker kun je langer genieten van een intense haarkleur. Het masker kun je heel eenvoudig thuis gebruiken nadat je je haar hebt gewassen met de Olaplex shampoo en conditioner. Ideaal als je jouw haarkleur langer mooi wilt houden, of als jouw haar beschadigd is door toedoen van stylingproducten of een chemische behandeling.  

Een Olaplex masker herstelt de verbindingen in het haar die door de kleuring schade hebben opgelopen. Het heeft versterkende eigenschappen en ook de disulfide verbindingen worden herstelt. Als je kiest voor een Olaplex behandeling in een professionele kapsalon, dan wordt het haar behandeld met Olaplex 1 en 2. Deze intensieve verzorging kun je dus thuis zelf voortzetten met een Olaplex masker.

Voedende haarolie en leave-in verzorging van Olaplex

Je kunt jouw haar ook van een uitstekende verzorging voorzien als je het niet wast. Olaplex olie kun je gebruiken ter ondersteuning van de andere producten. Bijvoorbeeld als jouw haar beschadigd is geraakt door warmte. Hierbij kun je denken aan het stijlen van het haar met een stijltang, een krultang of een föhn. Olaplex nr. 7 Bonding Oil geeft een uitstekende thermische bescherming, regenereert het haar en helpt gespleten haarpunten voorkomen.

Je kunt tevens kiezen voor een complete Olaplex set voor op reis. Deze Olaplex nr. 1 set bevat tevens de hoogwaardige olie. Maak je liever gebruik van een haarcrème? Dan kun je kiezen voor Olaplex nr. 6. Dit betreft een Bond Smoother die je haar beschermt zonder dat je het product hoeft uit te spoelen. Je kunt tot wel 3 dagen lang genieten van zacht en soepel haar dat niet statisch is. Olaplex 6 kun je ook gebruiken na het verven of chemisch behandelen van je haar of voordat je jouw haren gaat stylen met een warmte apparaat.

Olaplex shampoo en haarmasker online bestellen

Natuurlijk wil je sterk haar dat glanst van gezondheid. Met de hoogwaardige haarverzorgingsproducten van Olaplex is dat mogelijk. Ook als jouw haar is beschadigd door invloeden van buitenaf kun je gebruik maken van een Olaplex masker, shampoo of leave-in conditioner. In de webshop van notino.nl bestel je snel en eenvoudig de beste Olaplex producten voor jouw haar.

Zo kun je ook thuis genieten van een professionele haarbehandeling. Wil je langer kunnen genieten van een intense haarkleur? Of wil je beschadigd haar herstellen nadat het chemisch behandeld of geverfd is? Kies dan voor de hoogwaardige haarverzorgingsproducten van Olaplex. Beschadigd haar wordt niet alleen herstelt, maar ook gevoed van binnenuit.