Baardschaar

Filter
Gratis geschenken en aanbiedingen
Prijs

tot

Baardschaar – een mannenbehoefte

Een baard dragen is tegenwoordig heel populair en voor veel mannen is hun volle baard een onlosmakelijk deel van hun identiteit. Of je nu hoort bij deze groep, of je simpelweg in het comfort van eigen thuis de lengte van je baard wilt bijwerken, een baardschaar mag sowieso niet in je uitrusting ontbreken. Er zijn wel 5 redenen om er een te kopen:

  • De ideale scherpheid is het grootste voordeel, omdat je er ook dikke, stugge baardharen mee onder controle krijgt zonder een professionele ingreep in de barbershop.
  • Een baardschaartje heeft de ideale afmetingen. Het blad is ongeveer 4 cm lang en het hele schaartje is meestal niet langer dan 10 cm – zodat het werk in je gezicht zo gemakkelijk mogelijk is.
  • De ergonomische vorm van de schaar is speciaal aangepast aan de mannelijke hand, zodat de schaar comfortabel in de hand ligt en makkelijk is om mee te werken.
  • Je kunt ook een schaar kiezen met afgeronde punten. Die is iets veiliger om in je gezicht te gebruiken. En je kunt hem ook gebruiken om neushaartjes mee af te knippen.
  • Een baardschaar wordt gekenmerkt door roestvrij staal en een hoge afwerkingskwaliteit, en als je hem een beetje onderhoudt door reiniging met alcohol, en af en toe slijpt, gaat hij echt lang mee.

Niet alleen basis- maar ook gevorderde verzorging van de baard lukt elke man met het juiste gereedschap. Als je een snor- of baardschaar zoekt die jaren moet meegaan, kies dan uit de kwaliteitsvolle artikelen uit ons aanbod. Nu nog een baardkam en je kunt aan het werk!