Nagellamp

Nagellamp
Filter
Gratis geschenken en aanbiedingen
Prijs

tot

Effect

Hoe kies je de beste nagellamp

Een uv- of ledlamp voor de nagels is een onmisbaar hulpmiddel in elke professionele of privé nagelstudio. Deze handige nageldroger dient om je nagellak te laten drogen en verlengt de levensduur van je gelnagels. Had jij ook graag perfect verzorgde nagels die langer dan een paar dagen mooi blijven? Onderschat de keuze van een nagellak lamp dan niet.

Bij de keuze van een led- of uv-lamp voor de nagels speelt niet alleen het type en het vermogen een rol, maar ook andere eigenschappen en functies, het ontwerp en uiteraard ook de prijs. Kom te weten hoe je een gellak lamp kiest.

UV of LED lamp?

  • Een uv-nagellamp heeft 4-5 lampjes die de nagellak hard laten worden. Het is een eerder goedkope nageldroger waarvan de lampjes geregeld moeten worden vervangen.
  • Een led-nagellamp gebruikt het licht van 12-18 diodes die minder vaak moeten worden vervangen dan de lampjes in een uv-lamp. Je gel nagellak wordt bovendien op kortere tijd hard.
  • Een duale lamp combineert de eigenschappen van uv- en led-nagellampen door gebruik te maken van zowel lampjes als led-diodes. Hij droogt alle soorten gel-nagellak bedoeld voor nail art en uv-lampen en verbruikt minder energie. Het witte licht van de diodes is bovendien erg mild voor de ogen.

Nagellampen volgens vermogen

Een groter vermogen heeft het voordeel dat de nagellak sneller droogt. Als tijd een factor is, kies dan een uv- of led-nagellamp met een vermogen van 48 W. Maar je kan ook een lamp van 9 W kopen, waarmee het drogen iets langer duurt, of een lamp van 36 W die gel nagellak relatief snel en doeltreffend hard laat worden.

Nuttige eigenschappen van een uv-/led-nagellamp

Bepaalde functies van een nageldroger maken het hele droogproces van gel nagellak makkelijker en aangenamer. Op welke eigenschappen moet je bij de keuze letten?

  • vervangbare diodes, uv-lampjes en een uitneembaar onderste deel,
  • de basisplaat, die beïnvloedt hoe gelijkmatig de nagels drogen,
  • licht dat ononderbroken blijft schijnen, wat het hele proces versnelt,
  • automatische uitschakeling.

Kies op notino.nl de beste gellak lamp of een gelnagelset en geniet van volmaakte nagels als van een professioneel nagelsalon.