Paarse lippenstift

Meest verkocht

Wees niet bang voor paarse lippenstift en highlight je lippen op een unieke manier! Paarse lippenstift is een geweldige keuze voor brunettes, groene ogen en vrouwen met een bleke huid. Maar iedereen heeft een paarse tint die bij je past. Vind de juiste kleur en geniet van perfect op elkaar afgestemde en originele make-up. Wordt het lila, magenta of ultraviolet?

Welke tint paarse lippenstift moet je kiezen?

  • Een lichtpaarse lippenstift met een roze ondertoon in een glanzend dessin zal smalle lippen optisch vergroten.
  • Donkerpaarse lippenstift, zelfs in de matte versie, is een uitstekende keuze voor volle lippen.

Als je vaak droge lippen hebt, kies dan een hydraterende paarse lipstick. En als je lippenstift meestal snel van je lippen verdwijnt, kies dan voor langhoudende paarse lippenstiften die de hele dag en 's avonds op je lippen blijven zitten.

Onze tip: Match de hele make-up en outfit met paars! Gebruik paarse oogschaduw, lak je nagels paars of gebruik een paars accessoire. Maar onthoud, minder is meer, en overdrijf het niet.

Voordat je donkerpaarse lippenstift aanbrengt...

Je moet er altijd aan denken om goed voor je lippen te zorgen. Maar in het geval van donkere tinten lippenstift, en vooral de matte, net iets meer. Donkere tinten kunnen onvolkomenheden in het gezicht en de lippen accentueren. Gebruik voor het aanbrengen een peeling en daarna een hydraterend lipmasker! En vergeet de lippenbalsem niet, die in je handtas niet mag ontbreken.

Kies een kwaliteit lippenstift die je niet zal verraden! Kies voor een glanzende of mat paarse lippenstift van Maybelline, L'Oréal Paris, Catrice of Lancôme. Verander je graag van kleur? Voeg klassieke rode of extravagante zwarte lippenstift toe aan je bestelling!