Voetenscrub

Voetenscrub
Filter
Prijs

tot

Huidtype

Een voetenscrub voor volmaakt gladde voeten

Geniet van het gevoel van gladde en volmaakt gevoede voeten en zeg al gauw vaarwel tegen een droge huid, harde hielen en kloofjes. Dankzij de fijne, abrasieve deeltjes en een complex van actieve stoffen zorgt een voetpeeling namelijk voor de verwijdering van dode huidcellen, doorbloeding van de huid, de nodige hydratatie en zelfs bescherming tegen verdere uitdroging en vereelting van de huid.

Hoe gebruik je een voetscrub?

  • Doe een voldoende scrub op je vochtige voeten, masseer zacht de vereelte huid en spoel daarna af met lauw water. Het is aanbevolen om minstens tweemaal per week een peeling van je hielen en volledige voeten te doen.
  • Breng na het gebruik van een voetenscrub je favoriete voetencrème aan of gun je voeten intense voeding met behulp van een voetenmasker.

Onze tip: probeer ook eens exfoliërende sokken die vol zitten met een actieve vloeistof met gladmakend en verzachtend effect. Als de huid van je voeten heel erg uitgedroogd en gebarsten is, dan kan een elektrische voetvijl de verhoornde huid doeltreffend verwijderen en je voeten voorbereiden op hun verdere verzorging.

Gun jezelf een voetscrub voor een volmaakt glad gevoel en verzorgd uitzicht - je voeten zullen je dankbaar zijn. Ontdek peelingmaskers voor de voeten en voetenscrubs op notino.nl!