Ga naar hoofdcontent

Lab Series

Lab Series

Innovatieve, eersteklas en uiterst doeltreffende verzorging op maat van de mannenhuid – dat zijn de cosmetica van Lab Series, die mannen wereldwijd helpen om zich zo goed mogelijk te voelen.

Het verhaal van het merk Lab Series ving aan in 1987. Hun filosofie gaat uit van het besef dat de huid van mannen aanzienlijk verschilt van die van vrouwen, en dus ook de behoeften. Daarom hebben mannen schoonheidsmiddelen nodig die gemaakt zijn op maat van hun huid. Lab Series biedt mannen oplossingen die gebaseerd zijn op geavanceerde technologie en jarenlange ervaring, en die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Het merk gaat er prat op dat het ook aandacht schenkt aan de manier waarop mannen staan tegenover gezichtsverzorging en hoe zij cosmetica willen gebruiken.

In het portfolio van het merk Lab Series vind je al het nodige voor complete gezichtsverzorging. Probeer bijvoorbeeld eens de crème Lab Series Instant Filler Moisturizer die de teint egaliseert, het reinigende product Lab Series Multi-Action Face Wash dat volmaakt de poriën vrijmaakt en onzuiverheden uit de huid verwijdert, of de aangename aftershavebalsem Lab Series Shave.

volledige text text verbergen