Ga naar hoofdcontent

Kérastase Chronologiste

Net zoals je huid met de tijd verandert, verandert ook je haar. Hoewel veel vrouwen al rond hun 25 jaar anti-aging cosmetica toevoegen aan hun dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine, passen ze hun haarverzorging niet aan deze factor aan. Toch kunnen de juiste ingrediënten ervoor zorgen dat je haar langer gezond, soepel en stralend blijft. De productenreeks Kérastase Chronologiste werd ontwikkeld om je hoofdhuid en haarvezels een professionele oplossing te bieden ter preventie van vroegtijdige verouderingssymptomen.

volledige text text verbergen

Ontdek de Chronologiste verzorgingsroutine bestaande uit 5 doeltreffende anti-aging producten die geavanceerde technologieën combineren met aangename zintuiglijke ervaringen.

Reiniging

We zetten de grondige reiniging verder met de shampoo Kérastase Chronologiste Bain Régénérant. Het hyaluronzuur zorgt voor zichtbare hydratatie van de haarvezels, wat belangrijk is voor behoud van de soepelheid en glans, die met toenemende leeftijd afnemen. Dankzij de regelmatige portie antioxiderende stoffen in de shampoo krijg je steviger en bestendiger haar. 

volledige text text verbergen

Voeding

Het masker Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant is de volgende stap in je anti-aging routine en zorgt voor intense voeding van de haarvezels dankzij het ingrediënt Abyssine. Deze zeldzame, uiterst doeltreffende molecule komt uit de diepzee. Abyssine draagt bij tot kalmering van de hoofdhuid, vult de haarvezels op en hydrateert ze. Het masker voorkomt ook dat je haar gaat pluizen en doet het fluweelzacht aanvoelen.

volledige text text verbergen

Bescherming

Bereid je ontgifte, gevoede haar voor op de styling in de vierde stap van de routine, door middel van Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant. Deze hittebescherming voorkomt dat het haar beschadigd wordt door hitte tot 230°C, en verhoogt tegelijk de glans. Het product bevat vitamine E die de negatieve invloed van uv-straling op de kwaliteit van het haar verkleint, wat belangrijk is in de preventie tegen vroegtijdige veroudering van de haarvezels.

volledige text text verbergen

Glans

De haarcuticula verzwakken met verloop van tijd waardoor het haar zijn glans verliest, breekbaar wordt en gemakkelijk beschadigd raakt. De voedende parfumolie Kérastase Chronologiste Huile De Parfum is een geweldige aanvulling op je anti-aging routine, want hij geeft je haar extra hydratatie, versterkt de haarvezels en elimineert gespleten haarpunten. De combinatie van noten van Perzische limoen, theeroos en lichte houtsoorten onderstreept de verfijndheid van je persoonlijkheid.

volledige text text verbergen

Regeneratie

Sluit je anti-aging routine af met het Kérastase Chronologiste Serum Universel, dat in staat is om je haar zichtbaar om te toveren. De consistentie van biomimetische kaviaar zorgt dat de ingrediënten hun meeste doeltreffende vorm behouden, waardoor het serum je haar en hoofdhuid op complexe wijze revitaliseert en de kwaliteit ervan aanzienlijk verbetert. Dit leave-in product kan zowel op droog als nat haar aangebracht worden of als nachtserum gebruikt worden.

volledige text text verbergen