Ga naar hoofdcontent

Kérastase Specifique Divalent

DE EINDELOZE STRIJD MET VET HAAR

Een vette hoofdhuid kan echt een obstakel zijn als je gezond, prachtig haar wilt.

Als je de foute producten gebruikt, kan pas gewassen haar al snel weer vuil worden aan de wortels, wat je aanzet tot een nieuwe shampoobeurt. Maar je haar wassen met producten die niet het juiste evenwicht creëren, stimuleert je hoofdhuid alleen maar om nog meer talg aan te maken. En zo vraagt je haar al snel om opnieuw te worden gewassen. Tot nu...

FRIS HAAR VOOR ALTIJD

Kérastase stelt SPECIFIQUE DIVALENT voor, een volledige verzorgingsroutine voor vette haarwortels en gevoelige lengtes. Het trio van producten dat het niveau van de talgproductie in de hoofdhuid ononderbroken in evenwicht houdt, zorgt tegelijk voor hydratatie van droge lengtes en voor zacht, gevoed haar dat er lang fris uit blijft zien.

volledige text text verbergen

100 % GERECYCLEERDE EN RECYCLEERBARE VERPAKKING

Het merk Kérastase wil behalve voor jouw haar ook zorgen voor onze toekomst en de wereld waarin we leven. Dit nieuwe tijdperk van verantwoorde luxe gaan wij in door onze iconische shampooflessen van 100 % gerecycleerde plastic* te maken.

*Met uitzondering van het dopje, additieven en kleuren.

 

volledige text text verbergen

FRIS IN 3 STAPPEN

ICONISCHE FRISHEID
SPECIFIQUE BAIN DIVALENT
Shampoo voor regulering van de talgproductie

Gewone shampoos ontdoen je hoofdhuid gewoon van alle vet en stimuleren de huid daardoor om nog meer talg aan te maken. Deze lichte, romige formule kalmeert en balanceert de hoofdhuid, vermindert de talgproductie en voedt het haar dat gevoelig is geworden door het vele wassen.

 

volledige text text verbergen

FRISSE DETOX
SPECIFIQUE ARGILE ÉQUILIBRANTE
Reinigende klei voor het weekend

Een vette hoofdhuid in balans houden vraagt meer dan een regelmatige wasbeurt. Deze reinigende shampoo met klei om eenmaal per week te gebruiken heeft een unieke, groene, romige formule met een heerlijke, aardse textuur die je haar zacht en glanzend maakt.

volledige text text verbergen

FRISSE HYDRATATIE
SPECIFIQUE MASQUE REHYDRATANT
Intens hydraterend gelmasker

Ook vet haar kan last hebben van droge lengtes en punten, vooral als het vaak wordt gewassen met de foute producten. Deze unieke, fris geurende, lichte formule is een nieuwe versie van een intense haarbalsem die je haar verzorging biedt op de plekken waar het het meest nodig is.

volledige text text verbergen