Ga naar hoofdcontent

Kérastase Blond Absolu
Verzorging van ontkleurd en opgelicht blond haar

BLOND IS MEER DAN GEWOON EEN LOOK!

Blond zijn is opwindend. Maar oplichting leidt vaak tot poreus haar dat gemakkelijk uitdroogt. De kleur vervaagt en verliest zijn unieke tint.
Gelukkig is er nu Kérastase Blond Absolu, professionele verzorging voor opgelicht en ontkleurd haar die zorgt voor behoud van een stralende look, de haarvezels versterkt en de kwaliteit ervan herstelt.

volledige text text verbergen

DIEPGAANDE VERZORGING

Heeft je haar een extreme kleurverandering van donker naar blond ondergaan? Wil je voor een platinum of zilverkleurige blond look gaan?
In dat geval heeft je haar de diepgaande verzorging Kérastase Blond Absolu Cicaextreme nodig, die laag- en hoogmoleculair hyaluronzuur bevat. Bij regelmatig gebruik zal je haar tot 94 % sterker en tot 85 % beter gehydrateerd zijn.

volledige text text verbergen

NEUTRALISERING

Dezelfde blonde tint behouden die de kapper je gegeven heeft, is niet eenvoudig. Na enkele wasbeurten krijgt je blonde kleur vaak een gele of koperkleurige schijn.
Daarom is het belangrijk om aan je verzorgingsroutine de Kérastase Blond Absolu Ultra-Violet producten toe te voegen met paarse pigmenten die de ongewenste gele schijn neutraliseren. Je haar zal er tot 8x stralender uitzien. Vul je verzorging ook aan met hittebescherming en met een conditioner voor ontkleurd blond haar.

volledige text text verbergen

HYDRATATIE EN VERHELDERING

Geef je de voorkeur aan een natuurlijke blonde kleur? Is je haar opgelicht met behulp van milde technieken als balayage of highlights? Hydratatie en versterking zouden nu voor jou op de eerste plaats moeten staan.
Dankzij de combinatie van de verhelderende shampoo Bain Lumière met de conditioner Cicaflash zal je haar tot 11x sterker worden. ‘s Avonds kun je je haar extra hydratatie gunnen met het nachtserum Sérum Cicanuit of eenmaal per week met het masker Cicaextreme.

volledige text text verbergen