KallosGlow Pernamente Haarkleuring

Kallos Glow Pernamente Haarkleuring
Kallos Glow Pernamente Haarkleuring
Aanbevolen detailhandelsprijs
4,40

Je bespaart 11%
3,90
Tint 843 Coral Red
Code: KAL03461 | Op voorraad

Haarkleuring 40 ml + Activerende Emulsie 60 ml

1
PostNL
dinsdag 2-11-2021
Afhaallocaties
dinsdag 2-11-2021
UPS Air Mail
maandag 1-11-2021

Beschrijving Kallos Glow
Kenmerken

De haarverf Kallos Glow verleent je haar een intense kleur en stralende glans.

Inhoud van de set:

  • Haarkleuring 40 ml
  • Activerende Emulsie 60 ml

Kenmerken:

  • de kleur blijft lang mooi en verzadigd
  • dekt grijs haar
  • heeft een langdurig effect
  • eenvoudige en snelle applicatie in het comfort van thuis
  • maakt het haar gezond en zacht

Hoe te gebruiken:
Gebruik volgens de instructies in het pakket.

Gedetailleerde instructies

Instructies vind je HIER

Belangrijke informatie

Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Volg de instructies. Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar. Tijdelijke tatoeages met “zwarte henna” kunnen leiden tot een verhoogd risico op een allergische reactie. Kleur uw haar niet als: — u last heeft van uitslag in het gezicht of van een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid; — u eerder een reactie na een haarkleuring heeft gehad; — u in het verleden een reactie heeft gehad na een tijdelijke tatoeage m Bevat fenyleendiaminen (tolueendiaminen). Bij contact met de ogen onmiddellijk uitspoelen. Het is noodzakelijk een allergie waarschuwingstest (proefplankje) te doen 48 uur voor iedere haarkkleurbehandeling. De gebruiksaanwijzing volgen. Niet gebruiken voor het kleuren van wimpers of wenkbrauwen. Bevat ammoniak. Bevat waterstofperoxide. Bevat resorcinol. Geschikte handschoenen dragen. Na het aanbrengen het haar goed spoelen.
Volledige tekst

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Gebruik
Haarkleuring voor thuis
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen
Haarkleur
rood

Over het merk Kallos

Het merk Kallos biedt vriendelijk geprijsde producten van topkwaliteit voor de professionele haar-, huid- en lichaamsverzorging en decoratieve cosmeticalijn. Het bedrijf, dat in 1978 in Boedapest door János Kallós werd opgericht, biedt betrouwbaarheid, een gevoelige benadering van klanten en een uitgebreid assortiment dat flexibel op de eisen van de markt reageert.

Kallos’ innovatieve producten worden met behulp van de nieuwste technologie in eigen laboratoria ontwikkeld. De nadruk wordt gelegd op de kwaliteit van de grondstoffen en werkzame middelen, evenals op het ontwerp van de verpakkingen. Alles in overeenstemming met de laatste trends.

Het merk Kallos is nu verkrijgbaar in 19 landen en behoort in het eigen Hongarije al jaren tot de best verkopende cosmeticamerken. Werkelijk iedereen kan een keuze maken uit het artikelenaanbod van Kallos.

Review Kallos Glow