John FriedaFrizz Ease 3Day Straight Stijling Spray

John Frieda Frizz Ease 3Day Straight Stijling Spray
John Frieda Frizz Ease 3Day Straight Stijling Spray
100 ml
14,70

Code: JOF0023 | Op voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
dinsdag 2-11-2021
Afhaallocaties
dinsdag 2-11-2021
UPS Air Mail
maandag 1-11-2021

Beschrijving John Frieda Frizz Ease 3Day Straight
Kenmerken

Het stylingproduct John Frieda Frizz Ease 3Day Straight accentueert je kapsel en onderhoudt het voor een lange periode.

Kenmerken:

  • maakt styling gemakkelijker
  • maakt glad
  • langdurig effect
  • belast het haar niet

Hoe te gebruiken:
Breng aan op vochtig haar en pas het vervolgens aan in de gewenste vorm.

Kenmerken

Verpakkingssoort
Spray
Effect
haar glad maken, haar stijlen

Over het merk John Frieda

Een perfect kapsel in alle omstandigheden? De haarcosmetica van John Frieda bieden altijd een oplossing op maat van je behoeften. Het merk, dat genoemd werd naar zijn oprichter, heeft al meer dan 30 jaar ervaring en weerspiegelt ook vandaag nog het erfgoed van het originele salon: “Producten aanbieden die gericht zijn op specifieke problemen van verschillende haartypes en er een oplossing voor bieden.“ Het is dan ook geen wonder dat vrouwen over de hele wereld dit merk absoluut adoreren.

Jij hebt een concrete voorstelling over je haar en je stijl, John Frieda kan deze voorstelling dankzij zijn uitzonderlijke producten waarmaken. Het merk biedt professionele verzorging voor elk haartype. Naast gewone shampoos, conditioners en andere verzorgingsproducten ontbreekt in het assortiment bijvoorbeeld ook niet de paarse shampoo John Frieda, die populair is onder vrouwen met platinablond haar. Vrouwen die hun weerbarstige krullen willen temmen, gaan dan weer voor het John Frieda Frizz Ease Serum.

De haarproducten John Frieda zijn bedoeld voor vrouwen die bereid zijn om tijd en middelen te investeren om er zo goed mogelijk uit te zien en zich ook zo te voelen. Bovendien worden ze ook gebruikt door de meest vooraanstaande kappers op wereldniveau die de haarverzorging toevertrouwd krijgen van showbizz sterren als Natalie Portman of Nicole Kidman.

Review John Frieda Frizz Ease 3Day Straight