Ontdek Scandal by Night

Scandal by Night van Jean Paul Gaultier weerspiegelt de beroemde wijk Pigalle in Parijs. Deze wijk heeft een aantal kunstenaars geïnspireerd en is ook geliefd bij J. P. Gaultier zelf. De geur vertelt hoe de typische vrouwelijkheid en elegantie van de Parijse vrouwen zich vermengt met de locale nachtleven. Deze verslavende zoete mix van honing, sandelhout, tonkaboon en verdovende tuberose is het symbool van totale vrijheid.

volledige text text verbergen

Over Jean Paul Gaultier

De creaties van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier is het toppunt van rebellie, sensualiteit en vrijheid. Hij heeft de ontspannende street-style verhuisd naar de catwalks en de haute couture van de catwalks geïntroduceerd in de straten. Niet voor niets kreeg hij de bijnaam "fashion enfant terrible".

Jean Paul Gaultier introduceerde zijn eerste modecollectie halverwege de jaren tachtig. Later ontwierp hij dé iconische jurk voor Madonna en kostuums voor een aantal films.

De typische kenmerken van zijn ontwerpen implementeert hij ook in zijn geurcombinaties die ons als meer dan 20 jaar verrassen. Het eerste parfum van Jean Paul Gaultier kwam op de markt in 1993 en het merk zet haar traditie van bijzondere geuren succesvol voort. De excentrieke eau de parfum Jean Paul Gaultier Scandal uit 2017 provoceert opnieuw de hele wereld.

volledige text text verbergen

Gesorteerd op meest verkochte Naar prijs