Jean Paul Gaultier Scandal A Pariseau de toilette voor Vrouwen

5×
Jean Paul Gaultier Scandal A Paris eau de toilette voor Vrouwen
Jean Paul Gaultier Scandal A Paris eau de toilette voor Vrouwen
Actie
Gratis verzending
50 ml
49,90

Code: JPG04029 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 7-4-2020
UPS Air Mail
dinsdag 7-4-2020

Beschrijving van het parfum Jean Paul Gaultier Scandal A Paris
Samenstelling

Alweer gedonder in Parijs. Er doen geruchten de ronde dat het veroorzaakt werd door de eau de toilette voor vrouwen Jean Paul Gaultier Scandal A Paris. Zodra de draagster van deze eau de toilette de ruimte binnenkomt, wordt het stil en gaan alle blikken haar kant uit. Wees mysterieus en laat het aan de eau de toilette over welke geruchten er over jou de ronde zullen doen. Het zal wel een echt schandaal zijn!

  • fruitig-bloemige geur
  • eau de toilette voor de sterke, sexy vrouw die graag de aandacht trekt
  • voor gebruik overdag en ‘s avonds

Samenstelling van de geur
De geur van de eau de toilette Jean Paul Gaultier Scandal A Paris verspreidt zich even snel als het gerucht van een nieuw schandaal. Die komt als een donderslag bij heldere hemel in de vorm van zoete peer. Deze wordt met behulp van de verslavende geur van honing de stad rondgedragen, die in plaats van door een heldere sterrenhemel verlicht wordt door de aromatische geur van jasmijn.

Het verhaal van de geur
De originele flacon van de eau de toilette Jean Paul Gaultier Scandal A Paris is al even schandaleus als de geur zelf – hij toont namelijk blote vrouwenbenen. Ontwerpster van de geur, die in 2019 gelanceerd werd, is Daphne Bugey.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Peer
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Honing
Geursoort
bloemig

Over het merk Jean Paul Gaultier

De creaties van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier is het toppunt van rebellie, sensualiteit en vrijheid. Hij heeft de ontspannende street-style verhuisd naar de catwalks en de haute couture van de catwalks geïntroduceerd in de straten. Niet voor niets kreeg hij de bijnaam "fashion enfant terrible".

Jean Paul Gaultier introduceerde zijn eerste modecollectie halverwege de jaren tachtig. Later ontwierp hij dé iconische jurk voor Madonna en kostuums voor een aantal films.

De typische kenmerken van zijn ontwerpen implementeert hij ook in zijn geurcombinaties die ons als meer dan 20 jaar verrassen. Het eerste parfum van Jean Paul Gaultier kwam op de markt in 1993 en het merk zet haar traditie van bijzondere geuren succesvol voort. De excentrieke eau de parfum Jean Paul Gaultier Scandal uit 2017 provoceert opnieuw de hele wereld.

Review Jean Paul Gaultier Scandal A Paris