Verzorging van highlighted haar

Je hebt gekozen
  • Highlights
Filter
Meest verkocht

Heb je prachtige nieuwe highlights in je haar gezet? Vergeet dan niet de verzorging van je highlighted haar.

De highlights verzwakken je haar een beetje en daarom moet je ze de voeding geven die het enigszins poreuze highlighted haar weer heelt en het glans en kracht geeft. Bovendien zorgen de producten voor highlighted haar voor het behoud van de verlangde kleur van je haar en laten ze de highlights er mooi uitspringen.

Gebruik een speciale zachte shampoo voor highlighted haar. Als je highlights een ongewenste gelige glans krijgen, kun je een zilvershampoo gebruiken die de gele tonen neutraliseren. Gebruik daarna een conditioner of een masker voor het herstel van de kleur van je highlights. De producten voor de voeding van je highlights bevatten lipidenolie, extracten van de bloesem van het kappertje, keratine of vitamine B5. Je haar wordt er prachtig glad, zacht en sterk van en krijgt een stralende glans.

Notino.nl biedt producten voor highlighted haar van de bekendste merken. Probeer intensief behandelende maskers, shampoos voor de benadrukking van de haarkleur of conditioners met violet pigment dat de gelige tint van je highlights neutraliseert. Ook jij zult uit ons fantastische aanbod een keus kunnen maken.