INSPIRATIE VOOR HALLOWEEN MAKE-UP

Halloween is hier en het is de tijd wanneer we ten volle van gekke make-up looks kunnen genieten en in iemand anders kunnen "reïncarneren". We hebben de meest trendy en tijdloze looks gekozen waarmee je de helderste ster op elk feestje gaat zijn! Om de ervaring voor je nog prettiger te maken, hebben we op alle producten die je hiervoor nodig hebt, een korting gegeven.

Halloween Make-Up

Día de Los Muertos

Vier de Mexicaanse Dag van de doden en verander jezelf in de vrouw van de dood, oftewel La Calavera Catrina. Het feest Día de Los Muertos viert dood niet als het einde, maar als een nieuw begin. Het masker met versierde doodshoofden is het symbool van deze dag geworden.

Harley Quinn

De onmiskenbare look van Harley Quinn, de (ex) partner van Joker en wellicht de meest bekende rebel van Gotham, zal nooit teleurstellen. Deze look wordt gekemerkt door bleke huid, rode lippenstift en kleurrijke oogmake-up. Wees ook niet bang om ongewoon en onvoorspelbaar te zijn door je make-up een beetje te bevlekken.
Aanbevolen

Halloween make-up

Verander met onze hulp in een sexy leeuwin, zombie of een schattig konijntje en word de ster van elk Halloween feest. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige Halloween look of een ingewikkelde Halloween make-up, bij ons vind je de beste make-up die je laat stralen! Glinsterende en kleurrijke oogschaduw paletten met hoge pigmentatie, rode lippenstiften en lichte make-up voor angstaanjagende look.

Laat je inspireren door tips over Halloween-looks van je favoriete merken of probeer een enge Halloween-make-up op basis van je favoriete horror-personages. Halloween is een kans om je fantasie los te laten en het feest in stijl te vieren!

volledige text text verbergen