Milk Shake Leave In

Leave-In herstelverzorging in Spray

Milk Shake Leave In Leave-In herstelverzorging in Spray
Milk Shake Leave In Leave-In herstelverzorging in Spray
150 ml

Code: MLK0016 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Bij de aankoop van minstens € 40 op onze producten kan je in het winkelmandje kiezen tussen een gratis reisset voor je cosmetica of een zonnebrandolie.
Milk Shake Leave In
150 ml

Breng mij op de hoogte

Product beschrijving Milk Shake Leave In

De leave-in verzorging Milk Shake Leave In geeft je haar na het wassen alles wat het nodig heeft.

Kenmerken:

  • heeft regeneratieve effecten
  • verbetert kwalitatief de haarstructuur
  • laat het haar glanzen en maakt het vitaal

Hoe te gebruiken:
Breng aan op het met een handdoek gedroogd haar. Niet uitspoelen.

Kenmerken

Consistentie
spray
Effect
Bescherming van het haar tegen de zon, Dichtheid en vitaliteit, Glans en zachtheid, Herstel van beschadigd haarHerstel van beschadigd haar, Meer volume, Multifunctionele zorg, Preventie van gespleten haarpunten, Thermische bescherming (föhn, krultang, stijltang)
Haartype
alle haartypen

Over het merk Milk Shake

De professionele haarcosmetica van Milk Shake maakt gebruik van een combinatie van de natuurkrachten en van professionele salons. De producten van Milk Shake bevatten een unieke combinatie van melkeiwitten en fruitextracten die het haar hydrateren, regenereren en het nieuwe krachten geeft.

Het merk Milk Shake biedt een compleet aanbod van hoogwaardige producten die je helpen bij het verbeteren en onderhouden van de natuurlijke schoonheid van je haar. De unieke productlijn van Milk Shake werd gelanceerd door het dynamische Italiaanse merk z.one concept, dat in 1999 opgericht werd door de professionele kapper Ivano Panzeri.

De haarcosmetica van Milk Shake is ontwikkeld in eigen laboratoria, die nauw samenwerken met vooraanstaande technische universiteiten in Italië en de Verenigde Staten. De haarcosmetica van Milk Shake is een hit, niet alleen in Italië, maar ook in vele andere landen over de hele wereld. Alle producten zijn bovendien ecologisch van oorsprong en milieuvriendelijk.