Ga naar hoofdcontent

Elie Saab

Elie Saab

Elie Saab parfums verenigen de sfeer van de actuele modewereld en de fascinerende aantrekkingskracht van het Arabische landschap. De combinatie van elementen uit het Westen en het Oosten is ook karakteriserend voor de modecreaties van de bijzondere ontwerper van Libanese oorsprong naar wie het merk is genoemd.

Elie Saab had al op jonge leeftijd een voorliefde voor mode en hij opende zijn eerste boetiek toen hij amper 18 jaar oud was. Zijn succes groeide geleidelijk aan, maar de grote doorbraak en het wereldwijde succes kwam er in het jaar 2002. Toen betrad actrice Halle Berry in een wijnrode jurk uit het atelier van Elie Saab de rode loper om een Oscar in ontvangst te nemen. Sindsdien volgden vele andere celebrity’s haar voorbeeld, zoals Angelina Jolie en Taylor Swift.

Tussen de opening van de eerste boetiek en de eerste stappen in de parfumwereld lag bijna 10 jaar. Maar meteen de eerste geur al, met de eenvoudige naam Elie Saab Le Parfum, viel in de smaak bij vrouwen over de hele wereld. En elke nieuwe Elie Saab parfum die sindsdien werd voorgesteld, weerspiegelt de chique creaties van dit merk, dat in de wereld van de haute couture bij de top hoort. Ontdek ook jij de vrouwelijkheid, elegantie en sensualiteit die in elke Elie Saab parfum verborgen zit.

volledige text text verbergen