Elie Saab Girl of Now Forever Eau de Parfum voor Vrouwen

Elie Saab Girl of Now Forever Eau de Parfum voor Vrouwen
Elie Saab Girl of Now Forever Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
105,00

Je bespaart 43%
90 ml
59,70

Code: ESB00550 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
maandag 1-2-2021

Beschrijving van het parfum Elie Saab Girl of Now Forever
Samenstelling

Laat je verleiden door de geur die een ode is aan jeugd, vriendschap, het leven! Eau de parfum Elie Saab Girl of Now Forever zit vol met goede vibraties, moed en optimisme.

  • vertelt de nieuwe, vrolijke verhalen van de Elie Saab Girl of Now-collectie
  • het flacondesign onderstreept het vrolijke karakter van de geur

Samenstelling van de geur
De geur begint met de combinatie van citrusvruchten en frambozentonen die je zintuigen verfrist als een frisdrank. In de hartnoten ruik je elegante en zorgeloze vrouwelijkheid die tot uitdrukking worden gebracht door de essentie van Rosa Cassia samen met akkoorden van zwarte bes en roos. Kasjmier en sandelhout vormen een geurbasis waarin patchoeli een onvergetelijk spoor achterlaat.

Het verhaal van de geur
Elie Saab Girl of Now Forever is een van de drie geuren van de Girl of Now-collectie en weerspiegelt momenten van plezier wanneer vrienden samen zijn. Een moment dat eeuwig zou moeten duren. De parfumfles heeft zijn karakteristieke vorm en is versierd met een koraalrode bloem. De flacon zelf symboliseert meer flair en plezier, maar behoudt nog steeds zijn “couture“.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen , Framboos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Rosa Cassia, Sinaasappelbloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Cashmeran, Patchuli , Sandelhout
Geursoort
fruitig, bloemig

Review Elie Saab Girl of Now Forever