Elie Saab Girl of Now Shine Eau de Parfum voor Vrouwen

Elie Saab Girl of Now Shine Eau de Parfum voor Vrouwen
Elie Saab Girl of Now Shine Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
105,00

Je bespaart 19%
90 ml
85,30

Code: ESB00443 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
vrijdag 29-1-2021

Beschrijving van het parfum Elie Saab Girl of Now Shine
Samenstelling

Doe als een filmster! Eau de parfum Girl of Now Shine van Elie Saab geeft je een gevoel van uniciteit en onweerstaanbaarheid door de sensuele compositie van verfraaide bloemige tonen.

  • bloemige oosterse geur
  • voor unieke en originele vrouwen
  • geschikt om zowel overdag als 's avonds te dragen

Samenstelling van de geur
De zoete ananas met peer en romige pistache gaan over in de oosterse hartnoten van de compositie. In het hart ruik je amandelen, sinaasappelbloesem en verleidelijke ylang-ylang die de geur heerlijk zoet en dus extra vrouwelijk maken. De poederachtige iris met aardse patchoeli geven de geur het tijdloze elegantie. Aan het einde word je verwarmd door een vleugje bedwelmende vanille.

Het verhaal van de geur
Eau de parfum Girl of Now Shine van Elie Saab is ontworpen om de glamoureuze wereld van haute couture, kostbare jurken en luxe stoffen te weerspiegelen en om de draagster de glans en elegantie van 's werelds mooiste vrouwen te geven. De gouden flacon verfraaid met een fluwelen bloem is eigenlijk een kostbaar juweel waar elke vrouw naar verlangt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Ananas , Peer , gebakken pistache
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Amandelen , Ylang-Ylang , ormond, Sinaasappelbloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Patchuli , Iris
Geursoort
bloemig

Review Elie Saab Girl of Now Shine