Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen
Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
127,90

Je bespaart 36%
90 ml
80,80

Code: ESB0350 | Op voorraad
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Elie Saab Le Parfum
Samenstelling

Net zoals haute couture-jurken een viering van vrouwelijkheid zijn, speelt de eau de parfum Elie Saab Le Parfum dezelfde rol in de geurwereld. De charmante geur wordt vooral gekenmerkt door oranjebloesem, jasmijn, verslavende honingroos en patchoeli.

  • sprankelende geur die de vrouwelijkheid viert
  • een van geuren uit de Elia Saab Le Parfume-collectie

Samenstelling van de geur
De topnoten van deze compositie openen met de sprankelende tonen van sinaasappelbloesem. Na een tijdje worden de hartnoten gevuld door ylang ylang en verzacht door de akkoorden van honingroos die je zintuigen streelt. De basisnoten bouwen op het akkoord van betoverende amber en patchoeli die de geur de intens vrouwelijke uitstraling en kracht geven.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Sinaasappelbloesem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Patchuli
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Honing
Geursoort
bloemig, houtachtig

Review Elie Saab Le Parfum1