Ga naar hoofdcontent

DKNY

DKNY

Modern, zelfzeker, iconisch – zo zou je in drie woorden het merk Donna Karan kunnen beschrijven dat geïnspireerd is op de energie van de New Yorkse grootstad. Gemaakt voor de zelfzekere vrouw die nooit op voorhand weet waar de nieuwe dag haar heen zal leiden. Ontdek de gevarieerde geurenwereld van Donna Karan New York, die gewone, dagelijkse momenten weet om te toveren in uitzonderlijke belevenissen.

 

Het is niet alleen met mode dat het merk wereldwijd vrouwenharten wist te winnen. De geuren van DKNY zijn datgene wat in jou het verlangen oproept om het leven werkelijk voluit te leven. De iconische eau de parfum DKNY Be Delicious – een sappige 'appel' met een frisse, fruitig-bloemige geur – bekoort vrouwen van elke leeftijd en is al tientallen jaren een blijver in de parfumwereld.

Maar DKNY Women betovert met een hele reeks van vrouwengeuren. Probeer bijvoorbeeld eens de tedere bloemengeur DKNY Be Delicious Fresh Blossom, of de eau de parfum DKNY Be Tempted, die ook in een flacon zit die aan een appel doet denken, maar deze keer in een rode kleur. 

volledige text text verbergen