DKNYBe Tempted Eau de Parfum voor Vrouwen

2×
DKNY Be Tempted Eau de Parfum voor Vrouwen
DKNY Be Tempted Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
96,00

Je bespaart 32%
100 ml
64,89

Op voorraad | Code: DKN1656
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 10-12-2021

Sommige verleidingen moet je niet willen weerstaan. De DKNY Be Tempted eau de parfum is daar één van. Geef je over en laat je betoveren door de sensualiteit van deze geur, waarmee je je overal en altijd sexy zal voelen. Want zoals je weet, verboden vruchten zijn het lekkerst.

  • fruitige, bloemige geur met rode bes en vanille
  • voor vrouwen die zich graag verleidelijk voelen
  • voor dagelijks gebruik én voor speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
De compositie opent met noten van rode bes en appel, in een heerlijke combinatie met zoethout en citroen. De hartnoten zullen je bedwelmen door het zoete samenspel van rozen en viooltjes, aangevuld met frisse sinaasappelbloesem. In de slotnoten van de geur kun je genieten van akkoorden van tedere vanille, exotische mirre en patchoeli.

Verhaal van de geur
De geur werd gelanceerd in 2016. Behalve de geur zelf trekt ook de prachtige flacon de aandacht, in de vorm van een appel waar een slang omheen kronkelt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen , Zoethout , Appel , Rode Bessen , Cassis
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sinaasappelbloesem , Roos , Viooltje
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Mirre , Patchuli , Vanille
Geursoort
fruitig, bloemig

Modern, zelfzeker, iconisch – zo zou je in drie woorden het merk Donna Karan kunnen beschrijven dat geïnspireerd is op de energie van de New Yorkse grootstad. Gemaakt voor de zelfzekere vrouw die nooit op voorhand weet waar de nieuwe dag haar heen zal leiden. Ontdek de gevarieerde geurenwereld van Donna Karan New York, die gewone, dagelijkse momenten weet om te toveren in uitzonderlijke belevenissen.

Het is niet alleen met mode dat het merk vrouwen over de hele wereld wist te winnen. De geuren van DKNY zijn datgene wat in jou het verlangen oproept om het leven werkelijk voluit te leven. Vandaag wordt de eau de parfum DKNY Be Delicious reeds als iconisch beschouwd – een sappige “appel“ met een frisse, fruitig-bloemige geur die vrouwen van elke leeftijd kan bekoren.

DKNY women is nog een hele reeks betoverende vrouwengeuren. Probeer bijvoorbeeld eens het tedere bloempje DKNY Pure of de eau de parfum DKNY Red Delicious, die opnieuw schuilt in een flacon in de vorm van een appel, maar dit keer met een rode kleur. En omdat vrouwen het fijn vinden dat ook hun mannelijke wederhelft lekker ruikt, kan je ook kiezen uit de collectie van eau de toilettes of eau de colognes voor heren DKNY men.