DKNY Original Women Eau de Parfum voor Vrouwen

2×
DKNY Original Women Eau de Parfum voor Vrouwen
DKNY Original Women Eau de Parfum voor Vrouwen
Uitverkoop
Aanbevolen detailhandelsprijs
96,00

Je bespaart 55%
100 ml
42,95

Code: DKN0268 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving DKNY Original Women
Samenstelling

Dans elke dag door met ongekende lichtheid. De eau de parfum voor vrouwen DKNY Original Women helpt je om op te vallen in de menigte en doet je goede kanten nog beter uitkomen. Geef je over aan de subtiele combinatie van citrus- en bloementonen, die ideaal zijn voor zowel een dag op kantoor als een vrije namiddag.

  • citrusgeur
  • voor de moderne vrouw die in de smaak wil vallen
  • geschikt voor zowel overdag als ‘s avonds

Samenstelling van de geur
Helemaal in het begin krijg je het gevoel dat je een zeldzame cocktail van de meeste unieke ingrediënten drinkt. Eerst word je bedwelmd door een combinatie van uitgelezen citrusvruchten met subtiele wodka en naar de lente geurende viooltjes. Na enkele minuten komt hierbij een mengeling van bloeiende bloemen bestaande uit orchidee, narcis en fragiele lotusbloem. De bedwelmende symfonie van aantrekkelijke geuren bereikt een hoogtepunt met de bosakkoorden van berk en hout, die de hele ervaring vervolmaken.

Verhaal van de geur
De geur DKNY Original Women werd voor het eerst voorgesteld in 2011 en telt tot op heden vele liefhebsters onder vrouwen en jonge dames.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
citrus

Wij schreven over DKNY Original Women
Artikelen

Over het merk DKNY

Modern, zelfzeker, iconisch – zo zou je in drie woorden het merk Donna Karan kunnen beschrijven dat geïnspireerd is op de energie van de New Yorkse grootstad. Gemaakt voor de zelfzekere vrouw die nooit op voorhand weet waar de nieuwe dag haar heen zal leiden. Ontdek de gevarieerde geurenwereld van Donna Karan New York, die gewone, dagelijkse momenten weet om te toveren in uitzonderlijke belevenissen.

Het is niet alleen met mode dat het merk vrouwen over de hele wereld wist te winnen. De geuren van DKNY zijn datgene wat in jou het verlangen oproept om het leven werkelijk voluit te leven. Vandaag wordt de eau de parfum DKNY Be Delicious reeds als iconisch beschouwd – een sappige “appel“ met een frisse, fruitig-bloemige geur die vrouwen van elke leeftijd kan bekoren.

DKNY women is nog een hele reeks betoverende vrouwengeuren. Probeer bijvoorbeeld eens het tedere bloempje DKNY Pure of de eau de parfum DKNY Red Delicious, die opnieuw schuilt in een flacon in de vorm van een appel, maar dit keer met een rode kleur. En omdat vrouwen het fijn vinden dat ook hun mannelijke wederhelft lekker ruikt, kan je ook kiezen uit de collectie van eau de toilettes of eau de colognes voor heren DKNY men.

Review DKNY Original Women2