TONYMOLY

Gezichtsverzorging kan ook leuk zijn.

 

Het bewijs daarvan is het populaire Koreaanse merk TONYMOLY, wiens vrolijke verpakkingen speelsheid brengen in jouw ochtendlijke en avondlijke schoonheidsroutines. Heb jij al ooit een panda, inktvis of konijn in je badkamer gehad? Deze cosmetica zorgen gegarandeerd voor een leuke dag.

Het merk TONYMOLY, ook vaak Tony Moly genoemd, ontstond in het jaar 2006 in Seoul. Dankzij de kwaliteitsvolle ingrediënten, innovatieve technologieën en onmiskenbare design hebben deze schattige producten niet alleen in Zuid-Korea het hart van klanten gewonnen, maar over heel de wereld. Wij beloven dat ook jij je niet zal vervelen.

Met de gezichtsmaskers van TONYMOLY speel je altijd op zeker. Het nachtmasker TONYMOLY Panda‘s Dream zal je huid heerlijk verwennen terwijl je slaapt. Het sheetmasker TONYMOLY I‘m REAL Pumpkin is dan weer ideaal in de strijd tegen rimpels. En als je graag iets speciaals uitprobeert, kies dan voor producten uit de reeks TONYMOLY Egg Pore. Die bevatten eiwit en een mengeling van kruidenextracten, die perfect je poriën reinigen, de talgproductie regelen en tegelijk de huid kalmeren, hydrateren en de soepelheid ervan bevorderen.

volledige text text verbergen

Meest verkochte