Ga naar hoofdcontent

Rexaline

Over het merk Rexaline

Water is een bron van leven en een hulpmiddel in de strijd tegen huidveroudering. Daarom zorgt het chique Franse cosmeticamerk Rexaline dat de huid gehydrateerd blijft en vochtverlies voorkomen wordt, zodat een jeugdig uiterlijk behouden blijft.

Het verhaal van het merk Rexaline ving aan in 2008. De voormalige topsporter Alexandre Cukier had steeds last van een gedehydrateerde huid. Hij sloeg de handen in elkaar met de erkende wetenschapper Gene Beilis en samen richtten ze het laboratorium AG Labs op, waar ze na enkele jaren onderzoek een innovatieve technologie ontwikkelden voor verjonging van de huid door hydratatie. De basis van de producten van Rexaline is een gelijknamig stoffencomplex gebaseerd op hyaluronzuur, dat uitmunt dankzij zijn anti-age effecten. .

Ondervind aan den lijve de werking van de Rexaline gezichtscosmetica. Probeer bijvoorbeeld eens het verjongende masker Rexaline Hydra-Shock, het geconcentreerde serum voor een vermoeide huid Rexaline Hydra-BigBang, het antirimpelproduct Rexaline Line-Killer of de vochtinbrengende reeks Rexaline Hydra-Dose. De resultaten zullen niet lang op zich laten wachten.

volledige text text verbergen