Nagellak removers

Meest verkocht

Hoe kies je een goede nagellakremover?

Gebruik een hoogwaardige nagellakremover die je nagels niet verzwakt en tegelijkertijd alle nagellakresten verwijdert. Kies voor een remover met verzorgende bestanddelen om te kunnen genieten van lange, goed gevoede nagels. Kies de beste nagellakremover uit het brede assortiment op notino.nl.

Nagellakremover met of zonder aceton?

Een nagellakremover met aceton kan je nagels uitdrogen, waardoor je nagels kunnen breken en splijten. Wel is hij bij het verwijderen van lakresten met glitters of andere grote deeltjes een stuk doeltreffender dan een acetonvrije remover. Gebruik nagellakremover met aceton daarom niet te vaak en gebruik liever een acetonvrije.

Tip: gebruik voor het verwijderen van extra bestendige gelnagellak een speciale remover voor gelnagels of pure aceton voor gelnagels.

Eigenschappen van nagellakremover

Naast het verwijderen van nagellaken kan een nagellakremover je nagels ook voeden. Kies daarom een remover die een van de volgende bestanddelen bevat:

  • keratine,
  • vitamine A, E, F,
  • arganolie,
  • amandelolie.

Als je kiest voor een remover die ook nog eens geparfumeerd is, geniet je tijdens het verwijderen van je nagellak van een aangename geur, die in niets doet denken aan de gebruikelijke onprettige geur van nagellakremover.

Vergeet niet om je nagels na het verwijderen van klassieke of gelnagellak verder te verzorgen, bijvoorbeeld met hydraterende crème en olie en nagelriemverzorging, en door ze regelmatig te knippen en te stylen.