Dermacol ExpressNagellak Remover Acetonvrij

Dermacol Express Nagellak Remover  Acetonvrij
Dermacol Express Nagellak Remover  Acetonvrij
120 ml
2,10

Code: DER1811 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 6-7-2020
UPS Air Mail
maandag 6-7-2020

Product beschrijving Dermacol Express

De nagellakverwijderaar Dermacol Express verwijdert de nagellak gemakkelijk en snel van het nageloppervlak.

Kenmerken:

  • verwijdert de lak snel en effectief
  • voedt nagels
  • voorkomt het uitdrogen van nagels
  • kan worden gebruikt op kunstnagels
  • zonder aceton

Hoe te gebruiken:
Breng de nagellakverwijderaar aan op een wattentampon en verwijder de lak door de tampon kort aan te drukken op de nagel.

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.

Review Dermacol Express