Minerale make-up poeders

Minerale poeders
Filter
Prijs

tot

Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   1

Verlang je naar een perfecte gefixeerde make-up look, met een egale en fluweelzachte huid? Vergeet het gevoel van een vette huid. Voeg een minerale poeder of make-up toe aan je make-up tas en vertrouw op een perfecte matte look voor elke gelegenheid.

Ben je op zoek naar een beauty product dat je make-up perfect fixeert en de huid niet irriteert? Dan heb je het nu gevonden. Dankzij de natuurlijke samenstelling zijn minerale poeders hypoallergeen en geschikt voor iedereen met een gevoelige huid. Het is het meest geschikt voor een gemengde tot vette huid, maar een droge huid stelt dit zeer zeker ook op prijs dit omdat het de huid niet uitdroogt.

Wat is een mineraal poeder?

Mineraalpoeder is een poeder van natuurlijke fijngemalen mineralen. De meest voorkomende soorten zijn mica en titaniumdioxide of zinkoxiden die perfect het licht reflecteren en de huid en op natuurlijke wijze beschermen tegen schadelijk zonlicht.

Probeer de kwalitatieve mineraal poeders van ClarinsMakeup Revolution en nog veel meer. In ons aanbod vind je losse minerale poeders, compacte minerale poeders en ook minerale make-ups in poedervorm die je met een make-up penseel aanbrengt in plaats van een standaard make-up. Als je een droge huid hebt breng dan de mineraal poeder aan op je gezicht of op de T-zone en geniet de hele dag van een volmaakte look.