Ga naar hoofdcontent

Michael Kors

Michael Kors

Michael Kors is een wereldwijd erkende modeontwerper. Het merk dat zijn naam draagt, staat synoniem voor luxe, exclusiviteit en kwaliteit. Het produceert modeaccessoires, schoenen, horloges, sieraden en brillen en er zijn ook Michael Kors-parfums, die net zo tijdloos en verfijnd zijn als het merk zelf.

Michael Kors ontwerpt kleding al sinds zijn negentiende. Hij studeerde design in New York en werkte daarna als creative director van het bekende modehuis Céline. Hij begon al in 1981 met creëren onder het merk dat zijn eigen naam draagt. Sinds 2003 werkt hij exclusief voor het merk. Zijn modellen werden ook gedragen door Michelle Obama, Kate Middleton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez en Nicole Kidman en boetieks van dit Amerikaanse merk zijn te vinden in de wereldsteden – van New York, Parijs en Milaan tot Dubai.

De eerste Michael Kors-geur werd geïntroduceerd in 2001. Nu heeft het merk in haar portfolio al enkele tientallen geuren voor mannen en vrouwen die gecreëerd zijn in samenwerking met wereldparfumeurs. Probeer bijvoorbeeld de gourmand oriëntaals-bloemige geur Wonderlust, de bloemige eau de parfum Gorgeous! of de sensuele vrouwengeur Sexy Amber. Met Michael Kors zit je altijd goed.

volledige text text verbergen