Ga naar hoofdcontent

Mense

Mense

Het merk Mense brengt ongecompliceerde verzorging op maat van de moderne man. De producten zijn qua samenstelling perfect afgestemd op de specifieke behoeftes van de huid en het haar van mannen. Die worden voorzien van al het nodige: van voeding tot en met bescherming tegen omgevingsfactoren.

 

Het merk van mannencosmetica Mense is opgericht voor de man die geeft om zijn lichaam en elke dag een moment wil besteden aan de verzorging ervan. Met de compacte, praktische producten van Mense creëer je makkelijk een dagelijkse routine die zichtbare resultaten brengt. De doeltreffende actieve stoffen, geselecteerd speciaal op maat van het mannenlichaam, voeden en beschermen huid en haar en zorgen dat die blaken van gezondheid.

Wat betekent Mense? Jezelf verzorgen en je lichaam eren en verfraaien. Zorg ook jij goed voor je lichaam met producten als een verfrissend reinigingsschuim met extract van zeemos, een beschermende gezichtscrème met SPF 20, een liftend antirimpelserum met retinol of een kalmerende aftershavebalsem met lijnzaadolie. En omdat het merk Mense niet alleen gezichtscosmetica maar ook lichaams- en haarcosmetica maakt, vind je in het portfolio ook bijvoorbeeld een deodorant voor een fris gevoel 24 uur lang, een revitaliserende douchegel met gember en een voedende gembershampoo voor sterker haar.

volledige text text verbergen