Lovea

De gecertificeerde, natuurlijke zonnebrandcosmetica van Lovea bevat minstens 95% en soms zelfs 100% grondstoffen van natuurlijke oorsprong.

 

Het merk maakt gebruik van de kracht van plantaardige oliën en klei en vanaf de eerste kennismaking wint het je hart met zijn bloemige geuren. Het sleutelingrediënt van alle Lovea-producten is de zeldzame Monoï-olie van Tahiti, die er omwille van zijn vochtinbrengende, voedende en beschermende werking al meer dan duizend jaar gebruikt wordt.

Het merk Lovea ontstond in 1994. Het biedt niet alleen fantastische zonnebrandproducten, maar ook verzorgende gezichts-, lichaams- en haarcosmetica. Bovendien was Lovea het eerste merk dat gecertificeerde natuurlijke verzorgingsmiddelen toegankelijk maakte door het ook aan te bieden in grote winkelketens.

De Lovea gezichtscrème met factor SPF 50+ was in 2017 het eerste product van zijn soort dat het certificaat Ecocert verkreeg. Of je nu deze of een ander Lovea crème, droge olie of zonnemist kiest, je kan er zeker van zijn dat je tevreden zal zijn. De zonnebrandproducten van Lovea bestaan met verschillende beschermingsfactoren, dus echt iedereen vindt zijn gading. Bescherm ook jij je huid nu met het natuurlijke merk Lovea.

volledige text text verbergen

Filter openen Filter verbergen

Prijs

tot

Voor wie?

Consistentie