Ga naar hoofdcontent

Korloff

Korloff

Luxe die je kan ruiken – Korloff is een Frans sieradenbedrijf dat luxe sieraden, horloges, manchetknopen, luxe pennen en, last but not least, nicheparfums ontwerpt.

 

Het juwelenhuis Korloff heeft een opmerkelijke geschiedenis die verband heeft met de mysterieuze 200-karaats ruwe zwarte diamant, de grootste ter wereld. Volgens de legende was dit uitzonderlijke juweel in de handen van de aristocratische Russische familie Korloff-Sapojnikoff die het vóór zijn vertrek uit Rusland in 1917 van generatie op generatie als talisman doorgaf. De geuren van Korloff in hun gedurfde geurcomposities intensiveren en verlengen de indruk van emoties die de luxe sieraden van dit merk oproepen. Ze zijn een combinatie van luxe, sensualiteit en provocatie en zijn tot in de puntjes uitgewerkt.

Vermeldenswaard is de eau de parfum voor vrouwen Korloff Gold, Korloff Lady of de iconische Korloff Korlove. Natuurlijk dacht het merk ook aan mannen. Ontdek een geurparel in de vorm van eau de toilette Korloff In White of val voor de eau de parfum voor mannen Korloff Pour Homme. Laat je betoveren door de unieke geurcomposities en gun jezelf één van deze luxe geurjuweeltjes. 

volledige text text verbergen