Ga naar hoofdcontent

Klorane

Over het merk Klorane

De Franse dermacosmetica Klorane laat zich al meer dan 50 door de natuur inspireren. Het merk heeft zich ertoe verplicht om het plantaardige erfgoed van onze planeet te beschermen en te valoriseren en is daarmee een echt verantwoordelijk merk. Het is in 1966 opgericht door de apotheker Pierre Fabre die effectieve en tegelijkertijd 100% ecologisch ontwikkelde producten op de markt wilde brengen.

 

Klorane legt werkelijk nadruk  op een  ecologische benadering –  het merk houdt zich aan de principes voor een duurzame ontwikkeling, zorgt voor een vermindering van het energieverbruik en voor bescherming van de natuur. Klorane gebruikt bij de productie geen bedreigde plantensoorten en garandeert de  kwaliteit van de gebruikte plantenextracten.

Tegenwoordig horen de producten van Klorane tot het beste wat je je huid en haar kunt geven. Let vooral eens op de klassieke shampoo van Klorane en dan ook op de expresvariant ervan, als je geen tijd hebt om je haar te wassen: de Klorane droogshampoo. De Klorane Bébé kindercosmetica zal vooral de belangstelling trekken van de ouders die het beste voor hun kinderen willen, maar ook de natuur willen respecteren.

volledige text text verbergen