Ga naar hoofdcontent

Jaguar

jaguar

De mannengeuren van het merk Jaguar zijn net als de legendarische voertuigen – origineel, dynamisch en stoer. En ook het nauwkeurige, tijdloze design dat eigen is aan het merk ontbreekt natuurlijk niet. 

De eerste luxueuze Jaguar auto reed de Britse straten in in het jaar 1935. Toen was dat nog onder de merknaam Swallow Sidecars Company, die in het jaar 1922 door Sir William Lyons en William Walmsley werd opgericht als bedrijf voor de productie van sidecars voor motors. Pas na de Tweede Wereldoorlog werd de naam van het merk veranderd in Jaguar Cars Limited. 

In het jaar 1988 zag de eerste Jaguar parfum het levenslicht en droeg de naam Jaguar for Men. Met zijn aromatische tonen van basilicum, kruiden en verwarmende houtsoorten werd hij meteen het perfecte accessoire voor liefhebbers van krachtige auto´s. In de loop der jaren kwamen hier nog meer charismatische geuren bij – de aromatische eau de toilette Jaguar Pace met rozemarijn en peper, de oriëntaalse Jaguar Classic met frisse citrus en kruiden, de aromatische geur met fruitige en houtachtige elementen Jaguar Classic Gold, en de oriëntaals-houtachtige Jaguar Vision, die jou voor zich wint met tonen van ananas, appel en sandelhout.

volledige text text verbergen