Jaguar Classic Black Eau de Toilette voor Mannen

1×
Jaguar Classic Black Eau de Toilette voor Mannen
Jaguar Classic Black Eau de Toilette voor Mannen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
26,00

Je bespaart 42%
100 ml
15,00

Code: JAG0039 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 2-3-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 2-3-2021
UPS Air Mail
dinsdag 2-3-2021

Beschrijving van het parfum Jaguar Classic Black
Samenstelling

Zwart past bij iedereen. Dat geldt ook voor deze eau de toilette voor mannen Jaguar Classic Black die precies is zoals de luxe auto's van hetzelfde merk – stijlvol, tijdeloos en zeer mannelijk. Je ruikt sappige Granny Smith-appel, groene thee en witte muskus en zijn oosterse, aromatische geurcompositie onderstreept perfect je uitstraling.

  • aromatische, oosterse geur
  • voor moderne mannen
  • geschikt om het hele jaar door te dragen

Samenstelling van de geur
De geur opent met sappige Granny Smith-appels, zoete mandarijn en bittere sinaasappel. Daarna ruik je aromatische kardemom, heerlijke thee, nootmuskaat en zeetonen. De basisnoten die het langst blijven zitten zijn opgebouwd door tonkabonen, aardse eikenmos, verwarmend sandelhout, vetiver, witte muskus en jeneverbes.

Verhaal van de geur
Jaguar Classic Black is gelanceerd in 2009. De geurcompositie is ontworpen door Dominique Preyssas en de originele flacon zal elke liefhebber van de iconische auto's van Jaguar bekoren.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn , Granny Smith Appel , Bittere Sinaasappel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Thee , Kardemom, Nootmuskaat , Zee Noten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Vetiver , Witte Muskus , Sandelhout , Virginia Ceder , Eikenmos
Geursoort
oriëntaalse

Review Jaguar Classic Black1