Jaguar Classic Gold Eau de Toilette voor Mannen

3×
Jaguar Classic Gold Eau de Toilette voor Mannen
Jaguar Classic Gold Eau de Toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
26,00

Je bespaart 38%
100 ml
15,90

Code: JAG0059 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Jaguar Classic Gold
Samenstelling

Heren, hul je in een chique geur die jou vertegenwoordigt bij elke stap die je zet. De eau de toilette Jaguar Classic Gold is een uitstekende partner-in-crime, zowel voor onbehouwen vermaak in mannelijk gezelschap als voor gevoelige elegantie op een romantische date.

  • aromatische geur met fruitige en houtachtige tonen
  • voor de man is die niet bang is om zijn eigen ding te doen
  • ideaal om de hele dag te dragen

Samenstelling van de geur
Als eerste ruik je een volmaakt samenspel van citrustonen – verfrissende bergamot, sappige limoen en appel vormen gewoon een perfecte combinatie. In het hart van de geur klinken de warme tonen van teakhout en tedere oranjebloesem, waarop in de basisnoten verleidelijke muskus, subtiele vanille en exotische patchoeli voortborduren.

Verhaal van de geur
De geurcompositie van de eau de toilette Jaguar Classic Gold is van de hand van de bekende parfumeur Dominique Preyssas. De geur zag het licht in 2013 en is één van de geuren van het merk Jaguar, dat vooral bekend is voor zijn luxueuze auto’s.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Appel , Limoen , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sinaasappelboom bloesem , Teak Hout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Muskus , Patchuli
Geursoort
aromatisch, fruitig, houtachtig

Review Jaguar Classic Gold3