Druivenpitolie

Filter
Prijs

tot

Huidtype

Druivenpitolie, jouw beauty geheim

De druif is een fantastische vrucht in al zijn vormen. Het is lekker fruit, er wordt een heerlijke drank van gemaakt en ook de olie van druivenpitten is om dol op te worden!

Druivenpitolie: werking en gebruik

Druivenpitolie is gekend om zijn eerder vloeibare consistentie, en is daarom geliefd om te mengen met dikkere oliën. Druivenpitolie munt uit door zijn hoge gehalte aan vitamine E en C met hun antioxiderende werking. Daarnaast bevat hij ook essentiële vetzuren – linolzuur, dat van deze olie ook voor een vette huid een ideaal product maakt!

Druivenpitolie voor het gezicht

  • Breng druivenpitolie altijd aan op een licht bevochtigde huid (bijv. met bloemenwater) zodat hij makkelijk intrekt en de huid zacht en soepel maakt.
  • Druivenpitolie beschermt de huid tegen vrije radicalen en helpt om tekenen van veroudering te vertragen.
  • Druivenpitolie helpt dankzij de polyfenolen ook rimpels gladstrijken doordat hij de doorbloeding van de huid verbetert en de huid verstrakt.
  • Druivenpitolie stimuleert de collageenproductie in de huid, verbetert de tonus van de huid en draagt bij tot een jeugdigere uitstraling.
  • Druivenpitolie laat geen vettig gevoel achter, en is daarom ook voor een vette of acnegevoelige huid geschikt.
  • Druivenpitolie sluit het vocht in de huid, houdt de huid zacht en verbetert de barrièrefunctie.
  • Druivenpitolie helpt negatieve gevolgen van uv-straling voorkomen.
  • Druivenpitolie kan perfect dienen als make-up remover, ook voor de ogen. Hij laat de huid niet vettig aanvoelen en heeft tegelijk een regenererend effect op de huid.

Onze tip: Breng de olie ‘s ochtends aan voordat je je opmaakt. Smeer ‘s avonds enkele druppels uit over je huid voor een massage met je face roller of gua sha steen.

Druivenpitolie voor het haar

  • Dankzij het snelle absorptievermogen is druivenpitolie ideaal voor het haar. Hij dringt er gemakkelijk in door en zorgt dat je haar gehydrateerd, sterk en stralend is.
  • Druivenpitolie kan ook worden gebruikt in de strijd met schilfers veroorzaakt door een gebrek aan linolzuur in de huid. Als de oorzaak van de schilfers een droge hoofdhuid is, kan druivenpitolie voor de nodige voeding zorgen.

Onze tip: Gebruik druivenpitolie afzonderlijk of maak zelf een mengeling op maat van je eigen behoeftes. Probeer bijvoorbeeld eens de fantastische werking van lavendel-, rozenbottel- of avocado-olie uit.

Of je nu strijdt tegen acne of rimpels, druivenpitolie vindt steeds een goede plaats in je verzorgingsroutine en helpt je op weg naar een mooiere huid. Dus aarzel geen moment.