Avocado-olie

Avocado-olie – een rijke bron van de anti-age vitamine E

De weldadige olie van avocado (avocado oil) verrast met zijn multifunctionaliteit! Dankzij het hoge gehalte aan vitaminen (A, C, E, D en B6), mineralen en onverzadigde vetzuren zorgt hij doeltreffend voor een jeugdige uitstraling van de huid, verbetert hij de conditie van striae, gaat hij cellulite tegen en revitaliseert hij vermoeid haar. Ontdek de verfraaiende eigenschappen van deze natuurlijke antioxidant vandaag nog!

Avocado-olie voor gezicht en lichaam

Avocado-olie is antiallergisch en verstopt de poriën niet, waardoor hij dus geschikt is voor een droge, gevoelige en vette huid – en voor dagelijks gebruik. Hij bevat oleïne oftewel oliezuur, dat de opname van de olie vertraagt en de huid daardoor langer gehydrateerd houdt, wat avocado-olie dus ook geschikt maakt voor verzorging van een huid met psoriasis, atopische eczeem of acne.

Dankzij het hoge gehalte aan weldadige stoffen heeft avocado-olie de volgende effecten op de huid:

  • - Ontdoet de huid van vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces.
  • - Verhoogt de hoeveelheid collageen en geeft de huid opnieuw elasticiteit.
  • - Strijkt rimpels glad en draagt bij tot de vernieuwing van huidcellen.
  • - Gaat tekenen van striae en cellulite tegen en heeft een verzachtend effect op de huid.
  • - Zorgt voor intense hydratatie en kalmering van de geïrriteerde huid.
  • - Heeft een natuurlijke factor (SPF 2-4), wat bijdraagt tot de bescherming van de huid tegen de zon.

Onze tip: Gun jezelf na je bad of douche een massage van je dijen voor reductie van tekenen van cellulite en striae. Combineer avocado-olie bijvoorbeeld met herstellende jojoba-olie en masseer je huid met eenvoudige bewegingen met een gua sha steen, steeds in de richting van je hart.

Avocado-olie voor je haar

Heb je last van droog, breekbaar, levenloos haar dat maar niet langer wil worden? Probeer eens avocado-olie. Het effect zal niet lang op zich laten wachten.

  • - Hydrateert en voedt het haar en beschermt het tegen invloeden van buitenaf (het weer, luchtverontreiniging).
  • - Stimuleert de haarfollikels en voedt de haarvezels over de hele lengte.

Onze tip: Gun je haar thuis eenmaal per week een hydraterende haarwrap en combineer avocado-olie met andere oliën (bijv. kokosolie of frambozenzaadolie) voor nog intensievere verzorging!

Verken het aanbod van kwaliteitsvolle avocado-oliën op notino.nl en probeer bijvoorbeeld eens de biologische avocado-olie van het merk Saloos of de virgin avocado-olie van het merk Soaphoria, voor een prachtige, volmaakt zachte huid die blaakt van gezondheid!