Lavendelolie

Filter
Prijs

tot

Lavendelolie in bad, voor massage en verwijdering van make-up

De geur van lavendel is een streling voor de geest. Maar de effecten van lavendel op je huid zijn even wonderbaarlijk. Probeer eens lavendelolie en gun je gezicht, je lichaam en je haar heerlijk geurende, doeltreffende verzorging.

Lavendelolie voor het gezicht en acne

Lavendelolie is geschikt voor alle huidtypes, inclusief een droge, atopische of eczematische huid. Omwille van de reinigende werking is hij ook geschikt voor een acnegevoelige huid. Doe tweemaal per dag enkele druppels lavendelolie op je gereinigde gezicht, en je zal de effecten ervan snel gewaar worden.

Lavendelolie voor het haar en de hoofdhuid

Lavendelolie laat je haar niet alleen heerlijk ruiken, hij maakt ook komaf met gespleten haarpunten. Maar het gebied waarop lavendel geen concurrentie kent, is verzorging van de hoofdhuid. Een massage met lavendelolie verdiept de follikels en bevordert de haargroei, waardoor problemen met roos of haaruitval verholpen worden.

Lavendelolie en bijkomend gebruik:

  • Kalmeert de huid na een insectenbeet.
  • Zorgt voor regeneratie en hydratatie van de huid na het zonnen.
  • Lavendel massageolie is geknipt om het hele lichaam te doen ontspannen.
  • Draag bij tot rust en regeneratie na een fysieke of mentale inspanning.
  • Lavendel badolie is je beste keuze voor een ontspannend bad voor het slapengaan.
  • Ook lavendel remover olie, die de huid perfect reinigt, is heel populair.

Laat je verleiden door lavendel in al zijn vormen. Behalve fantastische lichaams- en gezichtsolie met lavendelextract vind je bij ons ook geurig lavendelwater en lavendelparfums.