Compacte Foundation

Meest verkocht

Wil je je make-up op ieder moment van de dag kunnen controleren en bijwerken? Koop dan een compacte foundation, ook handig voor op reis.

Hij neemt een minimum aan plaats in beslag en biedt een maximum aan voordelen.

Compacte foundation voor alle huidtypen

Welk huidtype je ook hebt, een praktische vaste foundation in je handtas komt altijd van pas. Een foundation voor een vette huid mag geen olie bevatten, terwijl een droge huid weer liever een crème consistentie heeft. En als je last hebt van een gevoelige huid, is de beste optie een compacte minerale poederfoundation.

Belangrijkste voordelen van een compacte foundation

  • verbergt oneffenheden
  • ook goed voor avond make-up
  • handig voor onderweg
  • compacte foundation in poedervorm vervult tegelijk de functie van poeder

Compacte foundation aanbrengen

In ons assortiment kan je kiezen uit verschillende soorten compacte foundations en daar vanuit kan je kiezen wat voor jou de meest comfortabele manier van aanbrengen is. Voor een snelle en eenvoudige toepassing kies je een foundation penseel. Foundation in een tube breng je rechtstreeks aan op je gezicht met een make-up sponsje.

Onze tip: Koop één handige compacte foundation voor in je handtas. Zo heb je die altijd bij de hand als je je make-up moet bijwerken of onverwacht blijft slapen bij een vriendin. Voor je dagelijkse make-up kan je kiezen uit meerdere soorten kwaliteitsvolle foundations van populaire merken als Estée Lauder, Max Factor of Dermacol.