Comodynes Self-Tanning

zelfbruinende handschoenen voor het Lichaam

Comodynes Self-Tanning zelfbruinende handschoenen voor het Lichaam
Comodynes Self-Tanning zelfbruinende handschoenen voor het Lichaam
Comodynes Self-Tanning zelfbruinende handschoenen voor het Lichaam
3 st
13,40

Code: CMD0008 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-2-2019
Comodynes Self-Tanning
3 st | 13,40

Beschrijving van de cosmetica Comodynes Self-Tanning

Het zelfbruinende lichaamspreparaat Comodynes Self-Tanning is een garantie voor een prachtig gebruinde huid gedurende het hele jaar.

Kenmerken:

  • geeft de huid een gezonde, gebruinde look
  • effent de kleurtoon van de huid
  • zorgt voor het effect van een intensieve bruining
  • het is gemakkelijk uit te smeren en wordt uitstekend geabsorbeerd

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Comodynes

Comodynes is een merk dat aan de strengste eisen van de nieuwste concepten op het gebied van de cosmetica voldoet. Comodynes koppelt effectiviteit aan de strenge normen van de farmaceutische industrie en levert innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor de meest veeleisende klanten.

Comodynes maakt deel uit van de laboratoria van Dermofarm, een firma die voorop staat op het gebied van vernieuwende farmaceutische cosmetica. Al meer dan 40 jaar kijkt men hier vooruit, wordt op de wensen van de klant gereageerd, recepten geperfectioneerd en passende producten ontwikkeld. De cosmetica van Comodynes ontstaat uitsluitend in samenwerking met de laboratoria van Dermofarm. Het team van wetenschappers volgt altijd de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Comodynes betrad in 1996 de markt, toen de firma de eerste doekjes voor de verwijdering van make-up aanbood, wat een revolutionaire verandering op het gebied van de removers betekende. Sindsdien brengt de firma steeds weer nieuwe en intelligente oplossingen voor het moderne, snelle leven. En dat alles met behoud van de strengste controles op het gebied van de kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid van haar producten.