Catrice Highlighting EyeshadowVerhelderende Oogschaduw

Catrice Highlighting Eyeshadow Verhelderende Oogschaduw
Catrice Highlighting Eyeshadow Verhelderende Oogschaduw
Tint 030 Metallic Lights 2 gr
2,90

Code: CTE01674 | 3 stuk(s) op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-5-2020
UPS Air Mail
donderdag 28-5-2020

Product beschrijving Catrice Highlighting Eyeshadow
Kenmerken

Met de oogschaduw Catrice Highlighting Eyeshadow kun je je oogleden naar eigen wens van schaduw voorzien en elke make-up een nieuwe dimensie geven.

Kenmerken:

  • glinsterend effect
  • de tinten zijn gemakkelijk te combineren
  • hebben een lange levensduur

Hoe te gebruiken:
Breng de schaduw op de oogleden aan met een kwastje, een schuimapplicator of met je vingertoppen.

Kenmerken

Effect
glowy

Over het merk Catrice

Trendy, kwaliteitsvol en aan een redelijke prijs. Dat zijn de cosmetica van Catrice, het merk dat geen enkele beauty trend mist. Zo kan je er zeker van zijn dat je met de producten van Catrice een look tevoorschijn tovert als van een topmodel op de catwalk.  

Achter het merk Catrice staat Christina Oster-Daum, een vrouw met een duidelijke visie: kwaliteitsvolle cosmetica die echt elke vrouw zich kan veroorloven. Omdat elk van ons het verdient om zich mooi te voelen. En zo zagen in 2004 de eerste Catrice foundation, Catrice mascara en Catrice poeder het levenslicht, net als andere Catrice producten voor een perfecte make-up.   Catrice cosmetica zijn gebaseerd op zowel topkwaliteit als het volgen van de nieuwste trends uit de beauty wereld.

Dit Duitse merk gaat onder andere prat op zijn natuurlijke foundation met hoge dekking Catrice HD Liquid Coverage, de concealer Catrice Liquid Camouflage die alle oneffenheden verbergt, en het matterende poeder Catrice All Matt Plus. Ook de licht getinte primer Catrice 1 Minute Face Perfector is het melden waard, net als de populaire nagellak Catrice More Than Nude en de lippenstift van Catrice in de meest gevarieerde kleuren.

Review Catrice Highlighting Eyeshadow